~Bara jag~

Halloween Gröna Lund~

Igår bet jag ihop och vi gick på Grönan. Vi skulle gått i lördags men det blev inte av, med tanke på min rygg.

Vi var där strax efter 16. Då var det ganska lugnt. Alltså väldigt mycket folk, v ä l d i g t mycket folk. Det gick runt häxor, spöken, clowner och nån dödgrävare av nåt slag. Inte speciellt skrämmande egentligen, men kul inslag.

Kön till Motellet (⭐️⭐️/av 5) var ca 2 timmar lång! Det var så jävla jobbigt att stå i kön. Och själva huset gick du igenom på ca 3-4 minuter. Det var inte värt det. Om kön varit 20 minuter så hade det kanske varit mer värt men inte 2 timmar.

Sen hade de gjort om Lustiga huset till Olustiga Huset. Där inne skulle det finnas en hel del clowner, men även där var kön 75min+. Så vi orkade inte stå i den kön.

Vi gick istället till MilitärZon. (⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ av 5) Ca 50 min kötid stod det, men vi stod knappt 20min i kö och det var så värt det! Jäklar vad bra det fått till det där inne. Där kom man verkligen i närkontakt med Zombies, riktigt bra spelat av dom och jag blev riktigt skrämd. Sen att vara halvt handikappad och knappt kunna gå, gjorde att vissa Zombies bröt ihop……av skratt, när de såg halta Lotta (mig) försöka fly uppför stegar/trappor av rädsla 😂 Jag bjuder på dom skratten. Dom fick verkligen till det så jäkla bra där inne.

I Blå Tåget (Betyg ⭐️⭐️⭐️/5) skulle det vara riktiga spöken men Njae, man blir lurad. 2 st stod därinne och det var ganska löjligt. Hade högre förväntningar. Speciellt då det verkligen finns potential att kunna få till det så jäkla bra där oxå. Finns massa utrymmen där det kan stå spöken, och skrämma skiten ur en. Så var det värt att köa över 50 min? Nej.

Spökhuset, House of nightmares, hann vi inte gå. Dom stängde kön dit redan 20.00 och då var de som stod sist i kön väntade att stå i ca 1-1,5 timme. Det var lite synd. Hade gärna gått det.

I det stora hela var det otroligt överskattat. Reklamen väldigt överdriven. Och speciellt då vi förväntade oss att kl 18.00 skulle Zombis, blodtörstiga varelser, clowner äntra Gröna Lund, men inget sådant hände.

Jag önskar att jag kunde få sitta med i styrelsen och hjälpa till att planera Halloween för jag har så många bra idéer och vet vad man förväntar sig som inbiten skräckälskare.

Lite bilder från vår kväll kan jag bjuda på ändå.

Den första Clownen stod vid utgången och sa Hej Då till alla.

Däremot hur de pimpat områdena, med höbalar, pumpor, batteriljus, fågelskrämmor, skelett i burar, spindelnät, ljusbelysta områden. Det var fint gjort. Kändes som amerikanska majsfält på vissa ställen.

Kommer satsa på att åka dit om kanske 2 år igen om dom fortsätter med Halloween på Gröna Lund.

Hej hopp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s