~Känslan idag~

Att vara tonårsförälder~

Jag är förbannad.. Jag är arg.. Jag är ledsen.. jag är så jäkla orolig! Mitt hjärta går sönder.. Jag vet varken ut eller in. Jag vet inte vad som är rätt eller vad som är fel av mig , som mamma, att göra.

Det är ett rent helvete att vara osäker på sitt agerande som mamma.

Sara har kompisar, som inte är direkt hennes kompisar, utan kompis till hennes kompis osv.. Har hört att ena tjejen, Angelina, är jäkligt bossig och väldigt elak. Hon gillar ”vev” som det så fint heter idag, det är alltså slagsmål. Hajjar ni, en tjej på 14 år vill ha bråk, som ringer efter folk som ska hjälpa henne att slå på andra tjejer som hon stör sig/irriterar sig på.. Är det inte helt sjukt???

Idag bevittnade jag hur vidrigt den här tjejens beteende är. Det finns en del bakgrundshistoria till det här, men jag förenklar det lite…

Jag åker för att hämta Sara.. Hon kunde inte komma hem till middagen för hon ville inte lämna en kompis då den här Angelina var ute efter den här tjejen.. Och jag loggar in på Hitta min IPhone och ser på så sätt var de håller till i Liljeholmen. På väg dit plockar jag upp mamma. Behövde själv moraliskt stöd. Hamnar bakom en polis och lyckas med helljus och blinkers få kontakt med honom och han följer med mig dit.

Det var fullt med ungdomar. Såg hur de skingrades när polisen gled in på gångvägen. Men ett gäng var kvar.. Jag kokade av ilska..

Jag går fram till dom, ser Sara i bakgrunden, och frågar ”Vad i helvete sysslar ni med??”

Den här charmiga Angelina tar direkt ”kommandot” och skriker till svar ”vaddå? Inget”

Det blev massa gap o vrål från denna lilla 14 åriga flicka, och jag blir tillslut riktigt jäkla irriterad & säger att hon borde gå hem till sin mamma och sluta bete sig som en jävla snorunge!

Hela marken under hennes fötter försvann! Hon exploderade över att kallas snorunge.. Hon är tillomed på väg att gå till attack mot min mamma. Min mamma som snart är 60 år! En 14 årig hormonell förbannad flicka vill SLÅ en äldre kvinna??

Bara jag som ser det sjuka i det????

Polisen stod där, hörde och såg.. Angelina fick dras därifrån av sina kompisar. Hade inte dom stoppat henne så hade hon verkligen flugit på min mamma..

Sara var såklart fly förbannad för att jag dök upp där.. För att jag kom dit…

Det ligger sååå mycket mer bakom allt det här, men inget jag kan skriva ut här..

Jag gjorde vad jag ansåg att man ska göra som mamma. Jag gör allt för att skydda mina barn! Ingen/inget ska jiddra runt/med mina barn. Idioter ska hålla sig lååååångt borta från dom.

Jag googlade upp den här tjejens mamma & skickade ett långt sms till henne. Inget elakt, utan mer om hon vill ha hjälp att prata med Angelina.. Att jag själv sett hennes beteende och blir faktiskt lite mörkrädd. Får se om jag får något svar av henne. Dom bor bara ett stenkast ifrån oss.

Nu tror min dotter att hon är nästa att hamna på Angelinas hatlista, men det tror inte jag.. Men jag förstår ju hennes rädsla, men samtidigt måste Sara stå upp för sina åsikter och säga ifrån till den där hemska ungen.. Hon lever ju på att alla flockas runt henne för att kolla när hon ska slå någon. Utan publik är denna tjej ingenting.

Idag blev mina rädslor på något sätt besvarade. Ungdomar idag är helt vidriga mot varandra. Helt fruktansvärda i sitt beteende. Så elaka & så råa i sitt handlande. Jag blir så jäkla mörkrädd när jag ser sånt här, när det blir bekräftat hur illa det är. Hur fan kan 14 åringar bete sig på det här sättet? Var är föräldrarna? Varför ingriper ingen? Vart är världen på väg??? Vad händer om den här tjejen börjar bära kniv? Alltså…. Fy…

Jag är splittrad. Jag ångrar inte att jag hämtade mitt barn. Däremot är jag livrädd för att det ska drabba henne att jag gjorde det.. Vi har pratat massor här hemma ikväll.. Både på gott & ont.. Jag tror någonstans att hon förstår vad jag menar, och jag förstår hur hon tänker. Vi förstår varandra…

Hoppas att hela världen oxå ska förstå, bli mera ödmjuk och förlåtande.

Hjälp alltså…

2 reaktioner till “Att vara tonårsförälder~”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s