adhd, ~Bara jag~

Oh My god~

Nu ska jag alltså börja inse att min äldsta dotter är stor.. Att hon inte behöver mig längre… Inte på samma sätt som för nåt/några år sedan.. 

Idag bestämde hon och hennes kussefining Becks att dom skulle åka o campa så dom skulle slippa sina småsyskon och föräldrar och bara kunna njuta av lugn o ro, sova hela natten utan mina gapiga  ungar. Ebba och Sigge har skrikit lungorna ur sig flera nätter nu. Ebba har nog varit värst. Hon kan skrika i timmar utan att vi fattar varför. Och inatt har hon sprungit runt i hela huset och skrikit. Det är hemskt! Vet inte vad jag ska göra 😔

Jag och R, Ebba, Noel, Simon & Ellie åkte med tjejerna efter middagen och bada, grilla korv (jag äter inte korv) & marshmallows (äter inte det heller) och kollade in hur fint de gjort med tält & allt. Jag blev lite avis, det var så mysigt. Hade mer ön gärna stannat.. Nu kommer lite Bildt från deras Campingpalats⤵️

Fågelvägen sett så är dom kanske ca 400 meter ifrån oss, men, de är på en ö. Yngsön heter den. 

Jaha, mer då, sommarlovet glider på. Sara sprutade båda käkarna igår på Eastman. Gick bra men uffa, vad ont hon hade på em och kväll. 

Annars är vi op landet, dagarna bara springer iväg. 

Den 23/7 ska jag o Sara åka pp kryssning med Sara @ Felicia. Dagskryssning med Viking Line. Sen ska vi hela familjen, min mor och svärmor åka till Estland. Vi åker den 7/7 och kommer hem 9/7. Ska bli så himla roligt. 

Nä, usch, måste kissa igen o sen sova!

Puss o tack för titten 🙏🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s