adhd, ~Dagligt~, ~Familjen~

Ingen riktig påsk~

Vi brukar vara på landet och fira påsk med svärmor och svägerskan med familj, men då Max precis frisknat till efter 3 dagars feber och Sigge har problem med kladdigt öga och feber från o till (troligtvis nya tänder på G) och Ebba känns som att hon är på väg att bli dålig, så valde jag att vara hemma med Sara, Noel, Ebba & Sigge och R tog Max med sig till landet. 

Det här var svinigt roligt↙️


Idag blev det dock en liten utflykt till Skärholmen med mamma och barnen. Bara för att få komma ut och göra något! Jag har försökt varje dag den här veckan att vi ska gå ut (jag, M,E & S) men ena dagen blåste det så himla mycket, andra dagen regnade det såklart så det har bara blivit kortare promenader med Ziri. Men idag kom vi iaf iväg ut några timmar! I Skärholmen lämnades Noels telefon in för lagning, så äntligen får han en hel telefon igen! Sen gick vi mest runt och kollade i affärer bara. Käkade lunch på Lunch-torget, jag tog en sallad ifrån Millas. Så himla gott! Mamma köpte skor till sig, och fick då ett par på köpet, så både Ebba & Max fick varsina nya par gympadojjer. På vägen hem med tunnelbanan så hoppade vi av i Bredäng och jag handlade toapapper och kyckling. Sen upp på tuben igen och hem till trygga Axelsberg. 

Sen kollade vi på film, jag & Sara. Noel kom hem vid 20.30. Han gick o la sig redan vid 21.15. Sara drog iväg till J och skulle sova där. Just nu sover dom 3 jag har hemma så himla gott och jag ska nog passa på jag med. 

Glad påsk till alla fina människor! Hoppas ni får äta gott, umgås med familjen och bara njuta av långledigt!

Godnatt & puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s