~En snabbis~

Ej komplett~

Tuttan har knappt varit borta i 5-6 timmar men jag saknar henne så det känns.. Tommy kom och hämtade tjejerna vid 18 tiden typ. Sara ska bo hos Josefine tills på måndag, då Tommy jobbar o J gillar ej att vara själv. På måndag måste jag ändå hem, har ett läkarbesök, så då plockar vi med oss Sara igen. 

Det är Twillight-tema på tv 6 just nu, och jag älskar dessa filmer så jag sitter fast i tv från 21 till ca nu. 

Hoppas på lite bättre väder imorgon, så man kan hitta på något utomhus. Idag blev det att åka till Willys i Södertälje och handla mat, passa på när regnet öser ner. Sara & J & Noel stannade kvar på landet. 

Ji, ikväll, under Twillight, så såg jag utanpå magen hur Baby5 rörde sig. Kunde även känna någon del av dens kropp. Det är en så otrolig känsla och glädje att se och känna sitt ofödda barn. Bara ligger och ler när den möblerar om inuti mig! 

Äsch, blir bara svammel av den här bloggen, lägger ner nu och läsa några sidor!

Puss puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s