~Familjen~, ~Härligt~

Härliga Landet~

Att ha ett landställe att åka till är LYX! Det är så jäkla nyttigt för barnen, komma bort från all elektronik, visst har vi paddor med oss, men de är för regniga dagar och varje dag mellan 11-16 är det paddförbud! Barnen är helt enkelt ”tvugna” att aktivera sig. Sara har börjat morgonträna. Hon tar då paddan med sig ner till midsommarplatsen (hon följer ett träningsprogram via youtube) där hon gör bla plankan, armhävningar, situps osv sen springer hon en rund. Riktigt bra jobbat av henne! Noel är lite mer ostabil för tillfället. Svårt att aktivera sig, eller mera svårt att komma igång, men sen är han såklart överaktiv alltid. Stratteran jag pratat så gott om, fungerar inte. Noel & jag går lixom i luven på varandra minst 78 ggr per dag. Kanske för att jag är den som tillrättavisar & säger ifrån hela tiden. R är mera vek på det planet. Sen är jag själv lite ostabil, utan concertan och gravid. Konstant ont gör det inte gladare i humöret heller. Ebba & Max bara älskar att vara här på landet! De leker, busar, dansar och skrattar. Friheten att få röra sig fritt på gräsmattan är ju värsta coola grejen för dom. R jobbar & står i för att få landstället fint. Klippet, röjer, vill fixa nån stege till bryggan osv. Vi hade väl hoppats på att få lite hjälp och idéer från fler, men det sker ju inte självmant, Nä, då måste vi tjata och det tänker vi inte. Intresset för att hålla det här stället flytande måste komma självmant & birde ligga nära hjärtat… 

Idag åkte vi och handla i Strängnäs. Lite skönt att handla där man sällan är. R lämnade även tillbaka ett par jeans på Hedlandet. Dom har värsta rean nu, barnkläder från 10 :- . Ska åka förbi där när mamma kommer ut om typ 1,5 vecka. Då jobbar ju R & mamma kommer som avlösare 😍 samt sällskap. 

Lite blandade bilder kommer här –


Idag/ikväll fick jag ”tummen ur” & fixade mina naglar. Äntligen! Lite kortare, rundare och med ett värme/kallt-skiftande gellack på. Inget super avancerat men jäkligt snyggt!

Imorgon ska vi nog se till att klippa längs stigen ner till sjön, och röja upp badplatsen lite. 

Godnatt på Er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s