~Bara jag~

Fredag redan~

Den här dagen har gått fort.. Efter Bedömningssamtalet inför KBT var jag mentalt slut som människa. Jag blir så upp i varv av hur mycket jag ser fram emot att komma igång, samtidigt som jag är rädd. Rädd för att misslyckas.. Det är nog lite därför jag ibland skjuter på saker, för att det är lättare att ”strunta” i något, än att misslyckas.

Men, 3/3 börjar jag en 14 veckors lång Kbt behandling med syftet att försöka dämpa mina ADHD-problem.. Mycket spännande. 

På eftermiddagen var jag typ redo att ge upp, jag var så slut i huvudet. 

Imorgon är en ny dag… Ytterligare en dag.. 

Vi hörs!

Puss

En reaktion till “Fredag redan~”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s