~Bara jag~, ~Dagligt~

Typiska måndag~

Idag har jag varit så sjukt jäkla trött. Förstår inte riktigt, har verkligen känts som att ögonen bara velat glida i kors på mig typ hela dagen.. Riktigt jobbigt!

Mina sovmedeciner är slut oxå, jag har såklart glömt att förnya, det är det värsta med att äta många medeciner, jag har ingen koll på när vilken/vilka ska förnyas, sen står jag där, utan någon viktig tablett.. 

Nu har det varit dåligt med sömn sen i torsdags, och igår lånade jag två immo av mamma, tills mina recept kommer. Och jag tror jag tog den lite försent igår, satt och kollade på Valentines Day, och tror därför den satt i lite för länge idag/förmiddagen. 

Ikväll blir det betydligt tidigare i säng. Ska nog kolla klart på Skönhetsfällen Sverige och sen förhoppningsvis komma i säng och läsa! 

Imorgon ska Max få gå på dagis, så imorgon är det verkligen tillbaka in i rutiner. Ska bli skönt!

Nu måste jag glo på tv. 

Puss puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s