~Bara jag~, ~Varför~

Livrädd~

Vågar man yttra sig? Vågar man vara rädd öppet? Kan man ens prata öppet om sina rädslor, eller är man rasist då? I såfall är jag väl rasist. Eller är jag svensk som vill bevara freden i mitt land? Jag vet inte vad jag är längre, det enda jag vet med 100% är att jag är riktigt rädd och vill skydda min familj till 1000%… Jag vill nästan fly mitt eget land. 

Jag är livrädd för IS. Livrädd för vart de vill komma med sitt budskap och livrädd för deras orädsla för att döda oskyldiga för att nå fram med sitt budskap. Jag är nästan villig att konvertera för att inte min familj ska skadas på något sätt. 

Något säger mig att Sverige står inför ett kaos. Det som idag är i Frankrike, är snart här oxå. Det har nått Europa. Och jag tror att i all trängsel som blir med julhandeln, det är då dom kommer slå till. Jag vill inte bo i huvudstaden längre. Jag vill så långt bort som möjligt från Stockholm. Men vart? Ingenstans är ju säkert nu. Hela världen håller på att gå under. 

Jag är rädd… Är det bara jag som är det? Jag verkligen fasar inför framtiden. Tror inte det dröjer alltför länge förrens terrorn nått oss. Vart ska vi svenskar fly? Det finns ju ingenstans att ta vägen?! Jag menar även dom som flytt hit nu, vart ska dom ta vägen? Det finns ju ingen plats någonstans för någon av oss. 

Jag är rädd….. Låt allt vara en mardröm! Låt mig vakna upp till fred och frihet, mänsklig omtanke & kärlek. 

Kram

2 reaktioner till “Livrädd~”

 1. Jag förstår din rädsla och oro.. Jag har tidigare varit livrädd för att resa t större städer osv. Men man måste försöka intala sig att chansen att vara med om ett terrordåd är inte direkt stor… Då gör vi själva flera 100 grejer om dagen som är större chans att vi råkar ut för något genom att vara på fel ställe vid fel tidpunkt. Åka bil t ex..

  Men som sagt, jag förstår rädslan.. Jag tror också att hotbilden mot Sverige i sig är väldigt liten. Vi är inte direkt en stormakt, inte heller något som jag kan se vara ett hot mot IS på det viset. Så om man måste tillåta sig att tänka logiskt så får dom inte ut mkt av att göra nåt i Sverige..

  Dom flesta IS anhängarna som finns i Sverige, är svenskfödda.. Vilket åxå är läskigt! De flyktingar som kommer hit nu är dom som rymmer från IS. Men visst har det slagit mig att det är ett ypperligt tillfälle för IS att köra en trojansk häst i detta… Dvs skicka in en massa soldater i flera olika länder och sen slå till. Det kan skrämma mig lite!

  Men försök att inte låta rädslan ta över, d e d dom vill..!

  Ps. Lycka till imorrn förresten, har för mig att du skrev att du skulle på läkarsamtal den 15:e!

  Ta hand om dig!

  1. Tack Lisa!!! Du anar inte hur mycket det betydde att du tog dig tid att ge mig det här svaret! Verkligen Tack!
   Mm, 15onde är det dags, vilket minne du har!
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s