~Härligt~, ~Känslan idag~

En stor dag~

För min lille Smask! Började Föris idag! Eller första inskolningsdagen :). Det har gått väldigt bra! Han är inte ett dugg tillbakadragen. Mer framåt och nyfiken på vad de andra barnen gör och inga problem att dela med sig! Åt bra, stolt över att gå lägga upp maten själv, däremot kastade han tallrik och glas i soptunnan när han skulle skrapa av resterna 😂😂😂😂!!! Lite roligt faktiskt. Han såg vad de andra gjorde, men körde sitt eget race där 😆

När vi kom dit så typ spöregnade det! Så jävla typiskt när jag inte ens har ett komplett regnställ till grabben. Hade en vindjacka och fodrade vinterbyxor med galon på som han fick hoppa i. 

   
 Söt som socker min lille älskling! Pga av sekretess och så kan jag inte ta någon bild mot förskolan, utan fick fota såhär som fortfarande gör att omgivningen är anonym! Trots regn och kallt var Max glad! Det kommer nog bli bra det här!! Imorgon börjar vi 9.30 :). 

Fast det varit helt underbart att få vara med Max själv i 6 timmar så har mitt hjärta skrikit lite efter Ebbisen. Det är grymt jobbigt att vara ifrån nåt av barnen, känner mig så naken…

  

Fötterna är bara så himla goda asså⤴️

 Men hon hade haft det super bra med pappa & säkert inte saknat mig någonting. Min lilla gladskit, min karamell, min Ebba! 

Efter inskolning blev det raka vägen till Kappahl (först Lindex & HM, men Lindex var FÖR dyra, och Hm’s var slut) för att köpa galonisar. Blev en svart fodrad kaxs regnjacka och mörkblå hängsel-galonisar till Max! Jackan blev han överförtjust i! Imorgon slipper min skatt bli blöt och kall! Dessutom var det 3 för 2 HELA barnsortimentet på Kappahl så han fick ett par byxor helt gratis!! Mycket bra!! 

Väl hemma var jag helt paj.. Så himla trött efter bara en dag på inskolning. Ibland undrar jag varför jag valt det yrke jag har… Just nu längtar jag inte tillbaka till jobbet. Sällan… Men en dag måste jag.. Måste arbeta för att ha råd att leva, så är det ju. Med massa barn på det så är det ännu viktigare att jobba och lära dom vikten av att ha ett arbete=lön. Men jag längtar inte alls. Är lite sugen på att börja med en utbildning. Till sjuksköterska/Uska, sen därifrån ta beslut om att ev bli barnmorska. Den som lever får se….

Ja, idag har varit rolig, spännande, intressant, givande, lärande och framförallt helt underbar då jag verkligen såg hur nöjd Max var med att få leka med andra barn! 

Tack o Hej! 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s