~Dagligt~, ~En snabbis~

Måste det vara så varmt?~

Jag längtar konstigt nog efter hösten. Efter att känna att vinden blåser svalt och skönt, till regniga dagar, till soliga vackra höstdagar, till första frosten. Sånt löjligt längtar jag till. Börjar mer och mer inse att sommar inte är en favorit-årstid.. Jag hatar värmen, hatar att svettas, hatar att bländas osv..

Idag trodde jag att Max började sin inskolning på avd Grodan.. Men om jag läst pappret med information riktigt från början skulle jag sett att just idag var ”Enskilt samtal 9-9.30”. Det hade jag missat helt.. Så jag och Max, båda taggade till tusen, med fullpackad vagn beger oss dit till 9.00. För ett samtal… Inskolningen startar egentligen idag, men då Noel ringdes hem idag (igår) från skolan för att han mådde illa, så har jag ringt dagis och bett att få skjuta på inskolningen. Riktigt tråkigt..

Först trodde jag att Noel mådde illa pga medecinen och hans matvägran, men när han faktiskt spydde ner vardagsrummet fattade jag att så inte var fallet. Han har feberkräkits. Som han alltid gör vid hög feber. Sen efter kaskaderna somnade han på soffan.. Och sov och vila fram o tillbaka. 

Å jag mitt ufo, tänkte inte ens på att känna på hans panna när jag hämtade honom. Annars, om jag gett alvedon, hade jag kunnat förhindra kräket. 

Så middag fick jag äta tillsammans med Ebba! Max sov oxå på soffan., Ebba fick potatismos med lite mjölk och smör i. Jättegott tyckte hon! Hon riktigt mös när hon käka!

Jag är fortfarande skittrött. Idag har jag ändå vilat på dagen. Men tröttheten försvinner väl någon gång. Hoppas jag!

Kämpar på med min biggabauta stora mormorsruta. Första gången någonsin som jag ska virka ett klädesplagg. 

   
När jag slutade nu ikväll hade jag gjort ytterligare 2 varv av det mörkblå. Ska bli så kul att få ha den på sig sen! Sara har lagt en beställning av en  cocoon till sig själv. Får se hur Nöjd jag blir med den, om jag gör en till henne på en gång, eller går på några mössor emellan!

R fortfarande kvar på sjukhuset. Han hade feber nu ikväll..igen… 

Tack o godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s