~En snabbis~

Finner inga ord knappt~

Det här, vänner, blir en kortis… En snabbis..

Min man, min kärlek ligger i denna stund med syrgasmask och dropp på Huddinge sjukhus. Ingen vet, inte ens läkarna, vad som är fel. Snabbsönkan är på 167… Syreupptagningen på 84… Förstorade lymfkörtlar i lungorna. Antibiotikan han ätit i 3 dygn har inte funkat. När han började låg sänkan på 70…. Nu 167…. Vafan händer? Vad händer med min man? Vad är felet? 

Jag är så jävla rädd… Jag vill inte leva mitt liv utan honom…

Snälla Gud! Han behövs här! Hitta felet och börja medicinera omgående…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s