~Dagligt~, ~Härligt~

Måndag idag~

Vi har besök här på Ekudden! Mackan är här och fiskar kräftor med Robert. Faktiskt hur mysigt och trevligt som helst! Iof ger det ju inte mig någonting egentligen, eftersom jag inte deltar i fiskandet, jag får sitta uppe i huset med barna, speciellt de små då, och när dom somnat åker virkningen fram.. Det ger mig väldigt mycket.. Att sitta som en gammal tant och bara virka.. Det har blivit lite som min avkoppling! Idag har jag dessutom gjort klart det röda och hunnit med två varv av svart. Imorgon borde det svarta bli klart och sen är det fyra varv vitt och se ska nån ny rolig färg virkas in. Den är snart klar!!! Ska komma på någon snygg kant till den oxå! Var inne på att göra 5-6 stolpar i en maska, hoppa en maska, och sen sex igen. Men är rädd att kanten kanske blir för tunn, då Våffelvirkningen gör filten ganska tjock. Vi får se, kanske frågar jag i forumet på Facebook och ser vad proffsen där tycker ☺️

Idag kom jag äntligen iväg till Apoteket. Hämtade ut nytt levaxin, mina B12 och järntabletter. Äntligen kan jag börja äta alltihopa och hoppas innerligt att jag snart ska börja må MYCKET bättre.. Psykiskt har jag lång väg att gå, men orken och livslusten kanske ökar om jag känner mig piggare.. Vi passade även på att handla när vi var i Nykvarn.. När vi kom tillbaka gick Sara och jag ner och bada. Noel skulle men han kom aldrig i.. Inte Mackan heller för den delen.. Senare tog killarna en tur med båten. Jag, Max och Ebba stanna kvar. Ebba somnade så skönt, så vi andra tittade på Radio rebel via Netflix. Riktigt bra ungdomsfilm som hade bra budskap! 

Till middag blev det grillad kyckling! Eller ”grillad” är nog att ta i, vi upptäckte lite sent att kolen var typ slut, så vi fixa en brasa av ved i grillen och sen på med stenplattorna så kunde jag ”stek-grilla” kycklingen där. R o M satt och kolla på derbyt, som tyvärr gick åt helvete! Jävla AIK!!! Maten blev iaf jättegod! 

Just ja, EBBA VÄNDE SIG FRÅN RYGG TILL MAGE IDAG!!!! Första gången! Stolt över min duktiga kicka!!!

 
Det går så fruktansvärt fort allting kring Ebbisen!! Jag får ont i hjärtat av alla framsteg hon gör, även om jag blir så lycklig, så är det hemskt att se hur kort tid dom är riktigt små!! 

Max som börjar dagis till hösten, han som är min lilla kille ska nu vara ifrån mig.. Eller jag ska vara ifrån honom, är nog mera rätt ord. 

   
Här kollar storebror och lillebror på Bamse på storasysters padda! Å ja, pappas ölburk råkade komma med på bilden….


Min stora unge.. Börjar årskurs 6 om knappt 2 veckor! Du började nyss i 6 års!!! 

Jag är vansinnigt stolt över mina barn! Dom är snälla, kreativa, hjälpsamma, tappra, och väldigt kärleksfulla! Och uppkäftiga, bråkiga (mot varann) och ändå helt fucking jävla UNDERBARA!!!

Ja, jag verkligen njuter av min familj och vår egentid här i skogen! Även om Mackan är här, det gör lixom inget. Han märks knappt av ändå 😉

Får se vad morgondagen bjuder på för skojsigt! 

Ha det fint allesammans 🙂

Puss puss Divan Joso ⬇️

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s