~Dagligt~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Virkning är en drog~

Kanske lite mer nyttig drog då, men ändå väldigt beroendeframkallande!

Min ripple filt är ett minne blott, jag är så jävla less på den så nu har jag faktiskt lagt ner den helt o hållet! Såhär långt kom jag, men jag är inte alls nöjd med resultatet… 

 Den blev inte som jag tänkt att den skulle se ut, därför är den nu skrotad, helt enkelt. Kommer att repa vart efter jag behöver garn och använda till annat! 

Nu är det ett nytt projekt på g! En filt igen men en Våffelvirkad filt. Storleksmässigt är den för bilbarnstol. Mysigt under höst och vinter 🙂 Just den jag håller på med nu är jag så fruktansvärt nöjd med! Det blir skitfin!!! Tycker jag!!!

   
 Använder upp en dela av mammas restgarner oxå, sånt jag ändå aldrig kommer att få rummet ur och använda till något annat! När den här är klar är jag sugen på en cocoon till mig själv, men funtar på om jag inte ska virka mössor till Ebba och Max. För det är bara inse att snart är kylan här, och mössor känns sjukt onödigt att köpa när jag faktiskt kan fixa dom själv!

Idag har jag suttit och virkat massor!! Haft lilla Ebba som sällskap, Smarre sov inne, och vi satt på altan! Dom andra åkte till KRauta i s-tälje för att köpa en slang/kabel till högtryckstvätten. Så bara jag och dom två minsta satt kvar här ute!  

   
Och när Ebba charmat klart mig, somnade även hon och jag fick i 2 timmar bara virka och virka, i lugn o ro!!! Balsam för själen!!

Rebeca stannade kvar här på landet hos oss, och på kvällen gick jag och barnen ner till bryggan och fiskade! Fick upp 3 abborrar och 1 mört! Bra kräftbete ☺️ Sen hade vi snacks-mys här på kvällen, i en jättestor ”loppa” som Sara & Beckis byggde ihop på förmiddagen!  

   Riktigt kul grej. Den är vänd upponer och så har tjejerna haft folie i facken för att göra så inte flottet ska tränga igenom pappret! Finurliga barn= underbara barn!! 
Ja, det var väl allt för idag..

Imorgon åker vi över till Gnesta, dels för att köra hem Beckis, dels för att stanna o sova kvar en natt! Ska bli skojigt! 

Puss och jätte tack för titten!!!

//Divan Joso

2 reaktioner till “Virkning är en drog~”

  1. Gud vad duktig du är på virka!!!! Måste börja jag med igen å kolla youtube 😄
    Härligt med lite mys på landet!
    Saknar dig hjärtat! Puss!

    1. Tack! Just det här mönstret, våffelvirkning, fick jag oxå googla på för att lära mig! Fanns grymma beskrivningar på youtube! Väldigt avkopplande med att virka ☺️
      Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s