~Dagligt~, ~Känslan idag~

Det brinner i…~

Ja, den trudelutten kan ju sluta hur sjutton som helst!! Kan bli ganska skoj beroende på hur man nu väljer att fortsätta meningen 😉 

Vi är på landet! Längtar till nästa vecka! Då är det bar vi i familjen kvar här ute och vi får njuta av sista veckan sv barnens sommarlov ensamma och tillsammans! Ska bli otroligt mysigt faktiskt! 

Nu är svägerskan med barn här! Faktiskt super roligt! Sara har saknat Beckis, Noel Simon och Max & Ellie leker emellanåt jätte fint ihop! Mycket skratt bland ungarna!! Jag har saknat min Blondie väldigt mycket oxå!! Hoppas på i höst att jag kanske kan åka över och hälsa på hemma hos dom och bara vara :). Älskar ändå att vara där! 

Igår till idag har Jerry varit här. R och han har fiskat kräftor. Har typ inte fått några, jätte dåligt i år (än så länge). Fast det gör ju inte så mycket egentligen, vi får inte längre ha kräftskiva ändå. Trisst när våra vänner frågar om det blir någon och man får säga Nej hela tiden. Så är det 😓

Två dagar i rad har jag gjort blåbärspaj. Gott! Häromdagen var vi ute och kolla efter gulingar, hittade ändå en del, blev nog ca 1,5 liter och det är mycket med tanke på att vi knappt gick mer än 5 meter in i skogen :). Ska bli gott att steka på och lägga på smörgås 🙂 

Vad mer, längtar på nåt sjukt sätt tills barna börjar i skolan igen, samtidigt tycker jag dom blivit snuvade på sitt sommarlov. Det har ju varit skitväder typ hela tiden. Jag vill ha tillbaka vissa rutiner, men ändå inte sitta hemma i den sjukt tråkiga lägenheten, vill inte att Max ska börja på dagis, kommer sakna honom så det gör ont, samtidigt som jag nu vet o känner att han är mer än mogen för dagis! ”Dåliga-mamma-samvetet” som spökar..

Nä, nu måste jag försöka sova.. Lämnar er med några bilder 🙂

  

 
    
 
Puss Hej 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s