~Dagligt~, ~Känslan idag~

Hmm, när skrev jag egentligen sist~

Varit mycket på sista tiden, bloggen har hamnat i skymundan.. Som det brukar bli när jag är ledig på somrarna med barnen! 

Jag har hunnit bli 34 år! Ebba 3 månader! Vi har haft ledigt (jag+barn) i 3 veckor redan varit i Gnesta, varit hemma, haft nästan 1 vecka på landet med mamma. Längtar lite till 22/7, då det är dags för Skara Sommarland! 

Idag har det ju regnat och varit mulet och blåsigt, och vet ni, jag RIKTIGT njuter!! Tro både Max och Ebba gör det oxå! Det är inte någon tryckande och tung värme. Tycker det är riktigt skönt!

I helgen, på landet, var det ju jätte varmt! Tror vi badade nästan 3-4 ggr per dag! Man var tvungen att svalka av sig! Vi fixade på vår badplats, klippte ner gräset, kratta botten, klippte och ryckte bort alger och vass! Blev väldigt fint! Jag föredrar ju att bada där! Speciellt nu! Men R säger att vi måste fylla på med sand, det är en vass jävla sten där småttingarna brukar bada, och den är inte kul! Så får se om vi kan få hjälp med det!

Sara ska till Gröna Lund idag med en kompis! Vi var och köpte present till henne nu ikväll för hon fyller även år 7/7.. Blev en blandad kompott! Hon är så fin den kompisen till Sara! Hoppas dom håller ihop länge :). Tänk ändå, min förstfödde åker till Grönan utan mig, med en kompis och hennes mamma, men mamman är bara med som ”barnvakt”, hon sätter sig och väntar in tjejerna här och där! Det är hemskt!!! Att inse att ens barn blivit stor! Riktigt jobbigt! Men fortfarande är hon min Goa lilla flicka ibland! Kryper ihop nära och myser! 

På kvällen här fick jag nåt sjukt ryck! Städade kök, badrum och vårt sovrum! Köket rensade jag tom i fönstret. Kasta gamla blommor (läs amaryllis som stått sen jul) plocka bort krukor osv. Badrummet blev riktigt trevligt att gå in i igen. Sovrummet hade vi två stora högtalare och 2 stora plastbackar på golvet, med andra ord fick man typ klättra ner i sängen, fanns inte mera plats!! Men backarna åkte ner i bilen, dom ska vi ha under sängarna till barnens kläder. Högtalarna började jag släpa o kånka ut i hallen innan min man reste på arslet och erbjöd sig att hjälpa till.. ”Jag ska kasta dom” sa jag, men Nej, dom skulle minsann sparas. Har bett honom i 2 dagar att ta bort dom från sovrummet pga platsbrist, och nu när jag gjort halva jobbet, såsom de ner i källarförrådet! Allt får man göra själv! 

Morgonpromenaden med Zirpin gick i typ spöregn! Men mina grabbar var nöjda, de cyklade och var glada! Ebba var nerbäddad under regnskydd i vagnen! 

Sara o jag kollade på en film här på kvällen. The way way back heter den. Riktigt bra faktiskt! En sån här lite mysig, men drama, familjefilm. 

Har äntligen fått tid till psykiatrin nu! Tydligen skulle jag varit där 29/6 men hade inte fått nån kallelse. Så nu den 15/7 & 29/7 har jag tider. Nu blir jag nog även utredd för Adhd, manodepressivitet, depression, panikångest, ja allt, rubb som stubb. Känns fantastiskt bra att det äntligen händer något. Har väntat i 2 år på detta! Kanske kan det bli ordning på mig oxå?!?! 

Ja, tack o hej! 

Puss & Kram

2 reaktioner till “Hmm, när skrev jag egentligen sist~”

  1. Inne och snokar här då och då 🙂 hoppas att d inte gör nåt. Lycka till och hoppas att det går bra, att få utredning var fan ett utav d bästa sakerna som hänt mig. Jag hadr förbannat tur med medicinering men att förstå mig själv lite bättre var så jädra skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s