~Dagligt~, ~Härligt~

Ebbisen 3 månader~

Ja, redan är hon 3 månader! Det har gått helt sjukt fort! Hon föddes så nyss tycker jag! Mycket händer med henne oxå :). Hon jollrar och har kommit på att hon faktiskt kan ”skrika” och att det låter roligt! Hon är himla underbar lilla Ebba! 

Växer så det knakar, en väldigt lång Madame och vikten är nu 6735 gram! 

Nu är det precis en månad kvar till Dop! JIPPIE! Längtar faktiskt lite :). 

Idag fyller jag år, men är mer exalterad över att Ebba blir 3 månader på min dag än att det är just min födelsedag.. Barnen tar över ens liv, så är det ju! 

Har börjat virka igen. Har gett mig på att göra en babyfilt till Ebba i ripple-mönster. Jag har nu börjat om 3 gånger och det blir ändå fel! Så ny är jag förbannad och vill inte alls längre. Funderar på att göra en poncho istället. Hittade ett mönster som till o med jag förstår.. Fattar inte varför ripple ska vara så jäkla svårt.. Alla tipsar dessutom om olika metoder. Jag vill att det ska bli krispiga vågor som verkligen bryter av. En spetsig topp.. Nu är min mera vågig, så inte alls nöjd..

Jaja, dags att sova! 

Puss o kram 

2 reaktioner till “Ebbisen 3 månader~”

  1. Hej vännen. Jag har tappat bort inbjudan 😕 kan du sms mig ditt nummer? 0707471568 kram ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s