~Härligt~, ~Känslan idag~

SsssssOMMARLOOOOV~

Tillomed bloggen blir lidande för att hjärnan gått på sommarlov!!!

Fann ni något fel i den meningen??

HJÄRNAN går ALDRIG på sommarlovnär man har 4 barn!! Inte en chans! Däremot är det ledighet att ha barnen i skola! Då har jag ju bara 2 hemma och oroa mig för! Sen kan man ju tycka (såklart) att dom två stora barnen ska vara ”självgående”, men det är dom inte!!

Jag får iof väldigt mycket hjälp av Sara, hon tar Ebbisen om det är något jag behöver göra, typ gå på toa, göra flaska osv. Hon sover med Max bredvid sig oxå.. Men allt annat, tjat om det ena än det andra, får jag.. Kan vi.. Bada?..Glass?.. Får jag baka.. Mamma, Max gör det… Mamma jag vill ha det.. Osv!!!

Så säger jag Nej, blir det mothugg och tårar! Att jag har ett par ungar det vet jag, och de är absolut viktigast i mitt liv.. Men just nu är jag ganska slut! Sen har jag åkt på någon sträckning eller ryggskott så jag har så himla ont hela tiden. Det suger musten ur mig.. Längtar massor efter min man oxå!! Men sex kan vi inte ha, har ägglossning under midsommar och tänker inte riskera en bebbe till i april 2016, hahaha!!!

Men nog med klag!! Vi har det ändå underbart på landet! Önskar att solen kunde skina och värma mer på dagarna! Skulle vara roligt att få lite färg! Igår var vi ute och promenera kring Ekudden/Grind. Gick till en badplats som iaf jag aldrig varit på tidigare, och då har jag ändå varit här i 16 somrar.. Sara passade på att bada, vovvarna drack vatten, Masken & Mormor tittade på fiskar i vattnet :).. Noel lekte med Sara 🙂

   
             

Riktigt mysig promenad! Även om varje steg jag tig var en ren plåga av ont i ryggen! Barnen plockade blommor oxå som mormor fick berätta vad de hette osv. 

Idag kom svägerska med alla sina fina barn och hälsa på! Roligt med lite besök på dagarna! Mina barn blir superglada av att kusinerna kommer och leker :). Dom längtar nog till midsommar nu, lekar, kusin-bus, grilla och skratta! 

Veronica har virkat en elefant-gosa till Ebba!! Den blev klar idag när hon var här! Den är så himla fin!!

   
 

Den ska Ebba få ”lära sig” att älska!! Nu har mina stora barn sagt att de oxå vill ha! Sara vill ha en tiger, Noel en kossa och Max en apa! Hon är duktig på att virka min kära svägerska!!

   
     

Dom åkte lagom till att middagen börjades tillagas här ute. Sen käka vi, kolla tv, och nu ligger alla barn och sussar sött, nu väntar jag på John Blund!! 

Hoppas såklart att imorgon kan bli ännu lite finare & varmare så vi kan gå och bada kanske.. Måste vattna imorgon oxå, där min man sått gräs. Glömde det nu ikväll. 

Usch, vissa stunder känner jag mig så otroligt hatad och oönskad att det gör ont. Vet inte riktigt när det började, men känns fruktansvärt att känna såhär. Att smyga omkring, inte våga göra något, för det blir ändå bara fel.. Eller är rädd för att göra fel. Det är skitjobbigt!! Men det är väl så det är..

Är glad över att få den här veckan ändå med min mamma! Vi har faktiskt väldigt roligt ihop, skrattar och skämtar! Sen att hon sover konstant och läser hela tiden kan ibland vara mindre roligt, men hon har faktiskt semester & då måste hon väl oxå få njuta lite 🙂 

Tänk att snart fyller jag 3piiiiiiip!!! Vad hände? När sjutton kan det vara rätt? Nä, jag är bara 30 och stannar där ett par år till! Fast ed min dåliga rygg känner jag mig riktigt gammal, som en 57 åring typ.. Eller 75 åring låter nog bättre! 

På torsdag kommer äntligen Robert!! På fredag är det MIDSOMMAR, (6 månader kvar till julafton), påsöndag åker vi hem, i juli åker vi till Skara, sen är semestern över! Sara ska börja 6an, Noel 2an, Max dagis! 

Ja, roligt går fort!

Önskar alla en fin sommar med sköna bad, roligt umgänge, goda grillkvällar, gott i glaset, glass, skratt, avkoppling, sex, kärlek, bad, sol, och nya underbara minnen!

Puss och kram från Divan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s