~Dagligt~, ~Härligt~

Landet & Midsommar~

Mina barn fick en bra start på sitt sommarlov! Jag åkte med barnen och min mamma till landet! Första kvällen var jättemysig! Mamma och jag satt ute fram till 22-23 på altan, pratade, skrattade och bara mös. Max verkade trivas toppen, sprang ut o in och lekte! 

   
   

Vi hann redan första kvällen, alltså torsdag 12/6, med första doppet i yngern. Barnen tyckte att det är ju sommar och då ska det badas…. Att det bara är 16 grader i vattnet, det struntade dom i! Jag badade faktiskt oxå, och så himla farligt var det inte! Riktigt skönt (efteråt)

På fredagen på förmiddagen åkte vi till skogen och rastade vovvarna, sen kom älsklingen och Maud ut. R var på spydigt humör hela förmiddagen (via telefon) och även då han kom ut! Det slutade med skit å pannkaka, M la sig såklart i, och jag sov hos Mamma i lill-huset. 

Iaf, efter rastning av hundar och barn, bestämde vi oss för att åka förbi hedlandet! Hittade alldeles för mycket snyggt!!! Sen var det ganska lungt under resterande del av helgen, men jag tänker inte ljuga om att just den söndagen var det riktigt skönt när dom åkte hem! Ebba fick feber på söndagen. Och snuva. Men det var över redan på måndagen tack o lov. På söndag var även Vera och kids och hälsa på! Riktigt trevligt! 

  
       

Tror det var i måndags som vi tog en promenad bort till Grind och in på Ollonvägen 😂 och ungarna fick titta på fiskar och bada!

   
         

Veckan gick för fort och midsommar kom och var över lika fort! Ebba var vansinnigt söt i sin klänning!

  
Sara, Noel och Max behövde inte ens klä upp sig, det regnade hela dagen och var kallt! Regnbyxor och varma kläder var det som gällde för dom! Och mig:)

   
                 

Nu är vi hemma! Med massa smutsiga kläder att tvätta och tusen kliande myggbett.. Det bästa med Stockholm= IngaförbannadeMYGGsombits!!!!!!! 

Max är så sönderbiten och svullen så jag verkligen lider med honom. Fast vi har massa tvätt och det kliar överallt typ, så är det så väldigt skönt att vara hemma! Ebba kan dricka kranvattnet, man kan kissa och bajsa hur ofta och mycket man vill utan ångest, och duscha!!! 

Kan man få orgasm av att tvätta håret? Isåfall fick jag det idag! Det var så ljuvligt att tvätta sig! Max och Ebba fick bada/duscha innan mig.. 

Det finns vissa fördelar med att bo i en betongdjungel 😇

Sara åkte med sin Faster & sina kusiner hem i lördags. Idag fick jag veta att de var på väg till Akuten i Nyköping! Sara och Beccis hade krockat med huvudena på studsmattan!

   
 Det här är innan doktorn konstaterat att det inte var någon fara med dom!

Det här är efter!!

  
Era olycksfåglar!!! Älskade Sara och Becks! 

Ha det bäst!

Puss kram

2 reaktioner till “Landet & Midsommar~”

  1. Ja vad ska man säga om tjejerna. De blev i alla fall jätte jätte jätte glada när vi fick åka och äta sen hem. Att sitta där på akuten i ca sex sju timmar är tråkigt. Men det va bra att de blev rönkade så det inte var något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s