~Härligt~, ~Känslan idag~

Nu är det dags~

Det är nästan sommarlov!!! Imorgon slutar min äldsta son Första klass!! Kan inte förstå att Noel börjar i tvåan efter sommaren!! FAN vad fort det går!!! Och min äldsta, min vackra, trygga och underbara dotter Sara slutar femman & börjar efter sommaren i Årskurs 6!!!! Alltså.,. Nä, vill inte tänka på vad mer som händer med dom när de kommer uppi ålder osv…

Imorgon kl 16 är det iaf avslutning för Nolle!! Ska bli mysigt och roligt! Hoppas på sjysst väder bara! 

Idag installerade R in nya surroundststemet. Det blev jätte bra! Vardagsrummet blev väldigt mycket luftigare… Men under tiden han höll på.. Fy vad det såg ut., men fick iaf riktigt bra ordning och städat under bänken osv. Passade på att rensa ordentligt i sovrummet när vi ändå var igång..

  
Jag och Max åkte under tiden ner och hämtade Noel på skolan! 

Efter middagengick vi ner och handlade fika som Sara ska ha till skolan imorgon. Stannade till i parken å lekte! 

   
      Så det så!

Puss o kram!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s