~Känslan idag~

Ingen nationaldagsblogg~

Oj oj, missade att blogga på födelsedagsbarnet SVERIGES födelsedag!! Riktigt dåligt utav mig!! Men vi firade iaf Sverige litegrann här hemma! Mamma & Kentha kom förbi och åt jordgubbar, hallon och vaniljglass med chokladpinnar med oss! Lite mysigt! 

Sen vid 17 tror jag iaf kl var följde jag och barnen med dom ner på bocken, barnen åt, jag tog en öl, vi pratade skit, barnen spelade fotboll! Mycket skratt men ingen verkstad. Vi var hemma till 20.00. Då var det fram med lördagsmyset och kolla tv! Noel gick o la sig i vår säng, somnade innan 21, Sara och jag pinade oss igenom någon sketen film, minns ej vad den heter ens, så dålig var den alltså.. Eller vänta nu, nånting med Babysitters….. Babysitters BLACK BOOK var det ju.. Den var väl inte det sämsta jag sett, men ingen fullpoängare. Efter den ville hon absolut se senaste avsnittet av Wayward Pines, och då fick hon det, men självklart somnar hon när det är som mest spännande och bara 5 minuter kvar!!! Så typiskt!

Idag kom Smaskis och Älsklingen hem från landet!!! Guuud så jag saknat Smarre!!! Och Robert såklart!! 

   
 

Älskade pojken min! 

På tisdag har Noel skolavslutning! Och på onsdag Sara!! Sen ska det visst vara sommarlov!!! Men, bara undrar, var är sommaren? Om Du sett den får du gärna skicka hem den hit till mig! Åtminstone en eller två strålar! 

Puss och Hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s