~Härligt~, ~Känslan idag~

Sytt täcke~

idag åkte jag och köpte typ på ”Stoff & Stil” i kungens kurva. Mamma och jag hade bestämt att vi skulle träffas där och sen skulle hon hjälpa mig att sy :). Hon sydde ett barnvagnstäcke och ett större till typ spjälsäng fast ändå något de kan ha tills dom är 5-6 år (minst).  

 

Tyget hon syr i på bilden är det ”större” täcket! Här nedan ser ni Ebba när hon ligger på det ”mindre” täcket. Ska ta bättre bilder imorgon 🙂 

   

Så tack älskade mamma för hjälpen!! Så himla nöjd!!

Eftersom mamma fick sitta och sy i typ 2-2,5 timme, så åt vi middag uppe hus henne! Vi tog upp vårt fredagskäk och tillagade det där! Vi kom hem vid strax efter 21 nånting. Då var det till att fixa dom små, byta blöjor, klä av och på med sovkläder, tvätta av osv. På med te och sen bänka oss i soffan framför ”Taken 3”. Den var helt okej. Ettan är ju bäst, 2an sådär, och den här blev man lite förvånad i.. Jo, den rekommenderas nog ändå. Köpte den på City Gross idag. 

Nu har jag fått blodad tand, så är sugen på att köpa tyg och sy nya gardiner till ungarnas rum. Får se om jag ska föreslå det för mamma imorgon.. 

Träffade min moster Nina idag och min kusin Kevin! Sist jag träffa Kevin gick han i blöja och sög på napp! Nu var han typ 2 meter lång och 17 år!!! Jätte fin kille! Dom var här och hälsa på, bilen gick sönder, så nu blir de kvar en vecka innan de kan åka hem till Fagersta igen. Det var iaf riktigt roligt att träffa dom båda!! Skulle vara roligt att träffa Anne oxå!!

Nä, ögonen zickzackar och korsarochtvärsar så nu s o v a ! ! !

”Att att” fina läsare!!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s