~Dagligt~, ~Känslan idag~

Besök på Södra BB~

det gick så fort då vi blev utskrivna så det glömdes bort att tas en utskrivningsvikt och ett pku-prov. Så bara nån timme efter att vi kommit hem från BB i fredags ringde dom och vi bokade att åka in idag och göra klart vår utskrivning.

Ebbas vikt låg idag på 4130 gram. Så jag har bra skit i tuttarna :). Amningen funkar väldigt bra, en otroligt lättnad! 

Max har testat vårat tålamod med både 4-5 utbrott, och det är tufft. Det är jätte svårt när jag sitter och ammar och jag ser hur svartsjukan slår till i ögonen på honom och det enda han vill är att komma till mig.. Och det går inte. Det är svårt att inte bryta ihop i det läget. Det är svårt att veta hur jag ska göra för att han ska känna att han fortfarande är lika viktig som innan Ebba kom.. Det är ett pussel… 

Men förutom Max prövningar så går allt väldigt bra! Vi är en familj med 4 barn och vi jobbar på att hitta en någorlunda balans i vardagen. Sömnen för min del är ganska obefintlig, men jag överlever. R är dunderförkyld, han har åkt på samma skit som jag hade precis innan Ebba föddes. 

Nu ska jag fastna i Twillight!!! 

Lite bilder får ni 🙂

Återkommer en annan dag med förlossningsberättelse!

   

           

Puss

En reaktion till “Besök på Södra BB~”

  1. Åh underbart söta bilder! Ebba är otroligt lik dig och Noel!❤️ Så söt i Saras gamla kläder☺️ Hoppas ni haft en fin påsk! Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s