~En snabbis~, ~Men USCH~

Packa BB-väskan~

Jag tror jag måste få tummen ur och faktiskt göra det.. Fattar inte varför jag drar ut på precis allt?
Jag brukar inte vara sån! Alltså lat osv.. Inte ens förlossningsbrevet har jag fyllt i.. Suck!

Tror nånstans att jag drar mig för att göra allt praktiskt, bara för att jag varit så inställd på att vi typ NU skulle vara upptagna med att packa Ner vårt hem i kartonger, och att BB-väskan skulle kunna fixas då i samband med att jag tömde garderober osv.. Nu är ju inte fallet så.. Så då har jag lite känslan av att ”jag skiter i allt” & ”kan lika gärna lägga mig ner o dö litegrann”..

Skulle behöva storhandla hem salvor från Apoteket, bindor, amninginlägg, ett paket newborn blöjor osv..
Men….jagharingensomhelstlust!

Så är det… Mmmmm….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s