~Helt Galet~, ~Känslan idag~

Åren flyger iväg~

..och jag hinner faktiskt inte med..

Ibland kan jag få såhär som ”tids-ångest”.. Att tiden bara rullar iväg, blir till år, och helt plötsligt har det gått en jäkla massa år och jag vet inte vad jag gjort under tiden..

Robert och jag träffades 1999.. Det är 16 år sen i år.. Tänk att vi hållt ihop i så många år.. Och inte åldrats ett skit😜

Sara blir 12 i år. Hon har redan behov av bh och ser mer och mer ut som en ung kvinna… Vad har hänt med dom 12 åren undrar jag? Har jag ens varit delaktig?

Noel blir 8 år, för 2 år sen var han min lilla minsting.. Vi gosade och sjöng typ imse vimse tillsammans. Nu blir han 8, och inte vill han sjunga med mig längre… Vad hände med de 2 åren?

Sara har haft sin reumatism i 5 år.. 5 jäkla år av läkarbesök, sjukgymnaster, utprovningar, övningar, mediciner, ännu mer läkarbesök, operationer osv.. Dom 5 åren har bara sprungit iväg, samtidigt som de satt en enorm skräck i oss och förståelse för hur fort livet kan förändras!!

Robert och jag har varit förlovade i 10 år nu 24/5-15.. Jag menar, hallåååå, 10 år??????
Vi har väl inte åldrats 10 år?!?

Och när man tänker tillbaka såhär i år, så har vi även hunnit arbeta, flyttat x-antal ggr, haft semester, skaffat hund, skrattat, gråtit, uppfostrat barn, haft psykbryt osv osv.. Hur fan har vi hunnit med allt det??

Håll med om att det är helt sjukt hur fort åren går?! Helt plötsligt bara är man här och förstår inte vad som hänt.
Det är läskigt när man tänker så..

Jag vet inte varför det här var tvunget att börja gro i mitt huvud just nu, men kanske börjar jag få åldersnoja? Eller så är det ingen nojja alls utan bara jag som blivit äldre och mer mån om vart mina år tar vägen?

Jag är så grymt lycklig över mina ungar! Även om de växer så det knakar, så känner jag mig ändå ganska ung ändå..
Jag är bara 33 år och snart får jag föda vårt 4de barn! Jag kommer förhoppningsvis finnas aktiv och frisk för mina barn i många år till..

Livet är inte mer än vad man gör av det!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s