~Känslan idag~

Inte fan är jag gladare~

Beskedet igår gör mig fortfarande jävligt deppig. Jag har lixom inte känns någon glädje i någonting idag. Inte för att jag har gjort något speciellt heller.. Satte på ”Sex and the City 2, men jag somnade ifrån den!! Då är jag deppig!!! Om jag somnar ifrån Sex and the City!!

Vaknade när gubben och sonen stormade in genom ytterdörren. Det var ändå dags att vakna till, men jag känner mig fortfarande kokt i huvudet..
Noel & Robert hade bestämt att vi skulle ha blodpudding med bacon till middag.. SUCK!! Jag som bara avskyr blodpudding.. Men när vi var på Ica så köpte jag mig ett paket potatisbullar, det kan faktiskt vara gott… I b l a n d
Har haft ett så vansinnigt sug de sista dagarna efter guacamole och nachochips, idag blev det så!! Köpte tre fina mogna avocados och fixade en jättesmarrig gucca här.. Nu står den och gottar på sig i kylen :-D..
Så ikväll kommer iaf min mun att vara glad!! Ja, och min mage!! Mums!!

Nu ska vi snart käka.. Baconet är klart när som helst..

Jag har faktiskt ingenting speciellt att skriva om idag, det händer inget just nu…

Graviditeten fortskrider, bebis bökar, det smärtar både här och där, det är tungt nu.. Längtar tills bebis fötts och jag inte har några problem att ta på mig skorna. Har så satans mycket sammandragningar, och just nu hoppas jag verkligen inte att den här vill komma tidigare.. Inte med nästa problem som står här under..
Problemet med barnvagnen består. För så länge den inte står här hemma, ihopmonterad och hel, så är den ett problem i min vardag och mitt liv..

Nu, middag

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s