~Dagligt~

Fan för allt skit som de här TVÅ blufföretagen skapat~

De skickade en länk i onsdags som skulle aktiveras efter kl 18 på kvällen.. Där skulle jag då kunna följa mitt paket i 2-3 buisness days, som det skulle ta för paketet att anlända hos mig!! Länken funkade inte 18.05, inte 18.15, inte 18.20 osv osv.. Tänker inte tråka er med alla klockslag jag varit ute på den där länken, då skulle jag aldrig kunna sluta!!
Det jag vill få fram är att varken i onsdags kväll, hela torsdagen, fredagen, lördagen och inte heller idag, söndag så finns det något paket som är på väg till mig. Jag börjar verkligen tappa mitt tålamod! Jag tycker att jag har haft jäkligt mycket överseende med både BEBQO & GROUPON!! Jag har köpt deras ursäkter till varför paketet varit sent osv. Jag har oxå skött kontakten med Bebeqo själv, utan stöttning från Groupon.se, då de tidigt i det här inte ville hjälpa oss som köpt vagnen Bera från Bebeqo i våran kamp om att få rätt. Jag vet inte hur många vi är som köpt dealen av groupon.se, och som efter ca 10-11 veckor fått hem vår vagn, där det saknats delar, eller vagnen är trasig, chassit är snett osv osv.. Då vi alla köpte dealen i november 2012, med löftet i annonsen att vagnen skulle levereras innan jul 2012.. Vagnen kom i januari 2013, till vissa, det finns fortfarande tjejer/killar över det här avlånga landet som fortfarande inte fått sina vagnar!!
Min vagn var trasig! Jag fick inte alla saker som ingick i dealen.

Nu har det gått snart 2 månader och jag har fortfarande inte en hel vagn till mitt kommande barn. Jag har heller inte fått alla delar som ingick i dealen. Jag kan inte spåra mitt paket, för att mitt paket är uppenbarligen inte skickat ännu. Vilket är lite konstigt då Bebeqo vid det här laget har skrivit i m i n s t 6-7 mail till mig under de här två månaderna att mitt paket Ä R skickat, och sen av en händelse så ändrar de mailet efter någon dag, då står det att det ”soon” ska skickas, för att dagen efter igen vara skickat.. Äh, ni fattar vilka idioter man har att göra med va???
Och groupon som direkt tog avstånd, de tyckte att i utbyte mot att jag betalade dom 2699:- för en deal, som var trasig och väääääldigt försenad, att o. De satte in 200:- på mitt grouponkonto så var allt löst!
Nu har jag som sagt mailat båda dessa företag i 3 dagar förra veckan och, hör och häpna, ingen av dom har svarat mig!! Är jag förvånad? Nej, men otroligt besviken..

Jag har inte råd att köpa en ny vagn, bilbarnstol och allt. Jag har redan betalat för en vagn med alla tillbehör som man behöver. Jag har betalat men inte fått det jag har betalat för. Därför kan man säga att jag ligger ute med 2699:- och har därför inte råd att gå och köpa allt här nu. Jag är inte så sugen på begagnat. Det här är kanske mitt sista barn, jag vill ha nytt. Behöver inte förklara mig heller, jag har redan köpt allt jag behöver, jag vill bara ha hem det!!

Jag har nu ikväll återigen mailat till dom båda. Jag förväntar mig ett svar från de båda imorgon.

Å snälla, I N G A F L E R L Ö G N E R! ! ! !

Snart dags att samla ihop oss, vi som blivit lurade och göra något åt det här! Hur många fler chanser ska vi ge de här två företagen? Dom tillmötesgår inte oss alls, dom har inte hållit vad de lovat, de ljuger och gör allt för att slippa ta ansvar.
Tillsammans kan vi få båda företagen att svettas!!

En divas blogg

11 reaktioner till “Fan för allt skit som de här TVÅ blufföretagen skapat~”

 1. Åh jag sitter också här hemma och är förbannad. Nu skickade jag ett mejl till groupon att mitt tålamod är slut. Jag köpte dealen i november och fem månader senare efter jag betalt har jag inte alla delarna som ingick i paketet. Och varje dag kommer nya lögner.
  Detta är inte okej längre! Och det spelar ingen roll att ett myggnät och regnskydd inte kostar mer än 250 kr att köpa själv , jag ska ha mina grejer som jag betalt för. Och det ska du och alla de andra också!

  Vad ska vi göra? Är trött på att vänta på idioterna.

  1. Jag vet inte riktigt hur vi ska göra, men på något sätt måste det gå att klämma åt dom.. Konsumentverket? Eller vad heter det?
   Nu idag fick jag ett nytt svar från Bebeqo, där de skriver DPD, företaget som Bebeqo skickat mitt paket med, har gett dom fel tracking number, och att de jobbar med att lösa problemet. Jag skrev då och frågade, att om de är skickat och har fel spårningsnummer, då vet de väl inte ens VART paketet ska.. De bad mig hålla ut ett par dagar, för pakete ska komma till mig i veckan.. Ha ha HA!!! Inte!

   Det är skrämmande att det gått 5 månader och ingen verkar ha fått vad vi betalat för.. Groupon svarar inte alls på mina mail 😦

 2. Ja, jag ska kolla in på konsumentverkets hemsida och se om jag hittar någon information…
  Vad märkligt att allt bara blir fel hela tiden.. man vill ju tro dom men det låter ju väldigt märkligt!
  Fick svar från Groupon idag.

  ” Hej Sofia!

  Jag har mailat dom och bett dom kolla upp vad som hänt och om det nu har kommit bort skicka igen med trackingnummer.
  Vet att många nu har fått sina produkter så jag kommer att kontakta dig så fort jag får svar.

  Ha en trevlig dag! ”

  Jaaa… vad ska man säga… att många fått sina produkter hjälper faktiskt inte mig. Är det inte meningen att ALLA ska få sina betalda produkter eller?? Är det vi som är för krävande kanske? hahahaha…

  1. Sofia- det här svaret fick jag idag.. Från groupon. Jag vill så gärna tro på det.

   ”Hej Johanna.

   Jag struntar absolut inte i detta och ber om ursäkt för att du ej fått svar på ditt mail.
   Det här är under all kritik och vi sitter precis och letar efter alternativa lösningar på detta problem.
   Jag förstår att du inte har något förtroende för varken Groupon eller denna partner nu men jag ska göra allt för att återupprätta detta.
   Jag kommer hålla dig informerad vad som händer i detta ärende och vi sitter just nu två stycken och försöker få tag på denna partner för att hitta en smidig lösning.

   Jag förstår om inga ursäkter i världen räcker till, ärendet har hanterats under all kritik och som jag skrev så kommer jag hålla dig uppdaterad.

   Vänliga hälsningar,
   Sara, Head of Customer Support ”

   Svaret är riktigt bra skrivet.. Hoppas det finns ett uns sanning i det..

 3. Ja det där låter ju riktigt bra, så jag hoppas verkligen att de menar vad de säger. Jag kan tänka mig att det är Bebeqo som krånglar men det är ändå inte okej för det.. Jag hoppas verkligen att vi båda får våra grejjer denna vecka, vilket jag tvivlar på .. men ändå..

  1. Hejsan..

   Jag fick ett mail av groupon igår, där de säjer att de jobbar med att lösa problemet, men ber mig ha överseende och vänta till 5 april för att kunna få ett slutgiltigt besked.. Haha, som om Jag har så mycket val? Jag kan inte göra mer än att vänta?
   Jag hoppas verkligen att groupon menar vad de skriver, men efter allt som varit så känner jag ingen direkt tillit till dom. Bebeqo svarar inte på de 8 mail jag skickat. Å i det senaste skrev de att vagnen skulle komma till mig den här veckan!! Hahahahahaha!!!! INTE!! Den informationen har tydligen inte Bebeqo gett till groupon iaf..

   Hoppas du får en skön och fin påsk 🙂

  2. Jag har faktiskt fått uppdateringar varje dag av groupon. Inget som säjer NÄR vagnen kommer, men ändå..
   Har mailat Bebeqo under helgen och frågat varför de ljuger!!!!
   Har så svårt för att formulera mig på engelska, försöker få fram att de kommer få dåligt rykte här i Sverige, och att vi har något som heter Konsumentverket… Men hittar inte rätt ord :(…

 4. Hej!

  Bra att groupon hjälper till jag hoppas verkligen att det hjälper också. Jaa vad ska man göra annat än att vänta? Veckorna bara går.. jag börjar undra hur långsamma posten är på att leta fram det försvunna paketet? Mycket irriterande…
  Bebeqo verkar säga saker bara för att lugna en.. jag vet samma här, blir inte samma sak när man ska försöka formulera sig på engelska. Samtidigt vill man inte bråka för mycket med dem eftersom man vill ha sina saker. Vilket vi har rätt till, men man vill ju inte att de skiter i en om man blir allt för arg… Men det är inte lätt! 😛
  Snart ska du väl ha din bebis. Jag har en månad kvar till BF men vill ha mina grejjer NU.

  1. Visst är det så, helt sjukt.. Att man är rädd att bli för arg och att Bebeqo ska bli sura på oss!?! Vi har ju bara väntat i 5 månader på att få vad vi betalat för..
   Jag tror inte det hjälper att groupon nu ska hjälpa till.. De bord klivit in och tagit sitt ansvar redan i januari-februari..

   Jag har ca 17 dagar (+/-) kvar innan bebisen kommer. Jag VET att jag inte kommer att ha någon hel vagn tills dess.. Jag menar, de har sagt sen i februari att de skickat mina saker, det är april nu och det har fortfarande inte kommit något till mig.. Eller till någon annan heller ..

   Det som Jag har tänkt lite på, och som är oroväckande med Bebeqo, det är alla frågor man ställer, men inte får svar på.
   Jag har frågat massa gånger, hur de kommer sig att de skickat ”mina” saker ca 15 ggr utan att de kommer fram till mig!? Eller varför de ljuger?! Jag har även frågat dom om de inte är rädda för att få ett dåligt rykte i Sverige?
   Men vilken fråga man än ställer, så får man aldrig något svar..

   Jag fattar inte heller varför inte posten kan hitta ditt paket, det måste finnas något sätt de kan spåra det på.. Har du pratat med groupon någonting?

   1. Ja herregud man blir så trött på dem. Precis de verkar inte ha svar på något. De skriver bara samma sak till en för att de ljuger så måste det ju vara..
    Så tråkigt att du inte ens har en vagn att kunna använda. Att de har sagt att de skickat sakerna så många gånger men att de inte kommit fram. Det stämmer ju helt klart inte. Så ofta tappar inte posten bort saker på det sättet. Bebeqo är ett skitföretag och bryr sig inte om oss…

    Nej bebeqo har bara sagt att de hör av sig när posten hört av sig angående paketet. Och nu har jag väntat i veckor……. Ska mejla dem idag med, fast jag skulle inte behöva det egentligen. Men vad ska man göra när man har att göra med idioter. =(

    1. Det är så jävla många ”hål” i allt de säger.. Sist sa de först att mitt paket kommit tillbaka till dom, sen var det DPD’s fel att de gav ut fel trackingnumber, sen idag mailade de att ”jag skulle ha överseende med att det vart fördröjning pga påsk” och att mitt paket ska komma den HÄR veckan. Frågade återigen efter ett trackingnumber, då säjer det att det är samma som sist, alltså det som DPD ska ha gett fel..

     Hur sjukt låter inte det?????

     Jag ångrar verkligen det här köpet… Att jag gick på groupons deal…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s