~Bara jag~

Modigt~

Råkad hamna på ”Naked Attraction Sverige” och jäklar vilka modiga människor. Som vågar ställa upp helt nakna och totalt exponerade. Så himla tuffa dom är. Hade aldrig vågat. Men samtidigt tycker jag det är ett väldigt intressant sätt att träffa någon. Med kläder på så ser man ju inte egentligen en person.. Kläder kan ju lura ögat väldigt mycket.

Riktigt häftigt. Och att själv sitta här och se så olika kroppar och höra vad åskådaren säger, för det är många fina ord som förklarar vad som syns och hur han/hon uppskattar det som ser. Vackra komplimanger och vackra kroppar.

Riktigt modiga och tuffa människor!

#nakedattractionsverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s