~Bara jag~

Kastat, förnyat & städat~

Ja, så kan jag kort förklara den här fredagen.

Började med att bli väckt av min son kl 8:00. Ingen extra tid i sängen här inte. Kunde inte somna om så upp o borsta tänderna och sen till Vip för att tvätta bilen. Den är så fin nu min underbara & trofasta ”Syc’en”.

Lunchade med mamma. När hon slutat så koppla vi på släpet på hennes bil, jag fick släpa ut en ”ny” fåtölj som hon köpt av en kollega och få in den i släpet, väger ”bly” typ, och sedan styrde vi hem till henne. Där fick jag släpa upp ”fåtölj-fan”.. Då skulle hennes gamla fåtölj ner till släpet, samt en gammal teve, en bäddsoffa och en säng jag haft i mitt rum som jag lovat Max att få.

Min mamma kan inte bära. Dels pga alla frakturer hon har i händer o tumme, sen har hon noll styrka i ryggen. Jag är lika trasig jag med, men jag tar i med krafter jag inte trodde jag hade. Men satan vad det känns nu efteråt.

Iaf, när allt väl låg i släpet, ner till min hemadress, R mötte mig o hjälpte till att få upp sängen till Maxen. Vi bestämde att kasta E’s säng så hon får M’s gamla. Så ber med den på släpet.

R ficka backa ut mammas bil o släp, för ingen av oss kan backa med släp. Han blir övertalad av mamma att åka med till tippen dom hjälp. Tack o lov för det. Att kasta allt tog bara ca 10 minuter nu, men skulle jag gjort det själv hade det tagit minst 1 timme.

Väl hemma, såg mitt rum ut som ett kaos. Bara att dammsuga o rensa, byta möbler och torka golv. Men jäkla va fint det blev! Har så mycket blommor i mitt rum här så nu är rummet en fröjd. Något att nästan längta efter att vara i. Det enda som saknas nu är dock en teve. Vill kunna ha möjligheten att se vad jag vill, inte vara kolla i v-rum hos mamma.

Om en vecka ska jag hämta en ny soffa. Som är gratis. Men hel. Våran hemma på hemadressen är det hål i. Den har ändå ca 13-14 år på ”nacken” så att den ens håller ihop efter dessa år och fem barn, 2 vuxna, gäster är nästan otroligt. Nu ska den iaf bytas ut! Det ska bli så jäkla skönt. Just soffan har varit en sådan ångest för mig. Den är obekväm, ser hemsk ut, jag skäms när barnen har kompisar hemma. Men nu, äntligen, så kommer det bli fint och så skönt med en hel soffa!!

Min kropp värker. Mina armar gör så ont. Det pirrar i fingrarna av smärtan från axlarna. Jag är så trött. Ska ligga här o samla ork till att duscha sen blir det nog sängen för mig. Imorgon ska jag tvätta..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s