~Bara jag~

Lukten av bajs~

Vaknar.. Somnat sådär underbart najs på soffan, det sticker i näsan, det typ svider i luftrören..!?!

Den doften av HUNDBAJS!!

Där har ”en” gått förbi bajset, men plockar inte upp det! Why??? Jag vet inte, helt ärligt, varför en vuxen människa gör så?? Varför tar ”en” inte upp bajset efter en hundvalp när Du ändå går förbi det?

Istället vaknar jag, av denna stank, PLUS att vovven kissat på gång golvet, o det kliver jag naturligtvis i.. Vad gör jag då? –Jo jag plockar upp bajs och kiss, blir enormt irriterad, och NU hoppas jag på ostörd sömn..! Utan dofter och kiss! Men just nu är jag mega sur, så irriterad, arg, mina strumpor blev blöta och min sömn förstörd..

Har sådan extrem jävla äckel PMS och blivit väldigt otrevligt behandlad av en vän, som tycker det är okej att bete sig som en snorunge när det passar honom, utan en enda tanke på hur JAG blir jävligt illa berörd och hur han har ”faktiskt behandlar” andra!! I det här fallet MIG!! Att vara en egoist är inte attraktivt! Om du tror det, tänk om! Att enbart, verkligen enbart tänka på sig själv och göra någon ledsen, för att sedan trycka det i deras ansikte, så ska jag berätta en enkel grundregel i LIVET;

– Du gjorde en sårande sak medvetet!

– Du kom undan med det 👋🏼👋🏼👋🏼🖕🏼

– Du väljer ändå att kasta det i ansiktet på den mest lojala personen i ”ditt” liv!?

Du tycker att JAG överreagerar???????

En annan sak, smutsa inte ner mig i onödan gullet, utan gå bara vidare, sluta berätta om ”varje jävla fluga du dödat” för att sedan framstå som att Du skulle gör mig en tjänst genom att höra av dig..? Till mig? Jag krälar inte i smutsen bland andra! Jag står över andras egoism, människors hat, människors bekräftelsebehov, jag är så mycket bättre! SÅ MYCKET B Ä T T R E! ! ! !

Jag kommer alltid vara en sådan som säger ”förlåt”. Men från o med nu, jag kommer aldrig be om ursäkt för andra människors ”idioti”! Jag är så förbannat less på att bli utnyttjad, duga ibland, och vara andras soppåse.. Ingen annan än jag kan ändra på det här, så jag har mycket blod, svett & tårar framför mig, ett hårt jobb för mig själv.

Det är mycket jobb på den ”psykologiska biten” som händer, extremt mycket tuffare än vad jag trodde, men värt det i slutänden?! Jag hoppas det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s