~Bara jag~

Fotboll~

M är nu med i ett lag och matcherna är i full gång varvat med träning! Önskar att jag lät honom börja tidigare för han är väldigt duktig! Snabb, tuff, och en bra lagspelare! Förra helgen var det bortamatch mot Djurgården på Hjorthagens ip. Igår hemmamatch mot IFK Stockholm. Lite dålig uppställning av föräldrar på matcherna. Igår blev en av ledarna/tränarna akut sjuk så det var en ”vuxen” på matchen. Fler föräldrar behöver engagera sig i matcherna, det är min åsikt!

E hostade lungorna ur sig fram till ca 22-23. Jag är så ledsen över att de tre små trollen är så sköra i sina luftvägar. Minsta lilla spår av förkylning och det blir astma med krupp liknande hosta. Lilla S är den som drabbas absolut värst. Han vaknar och får ingen luft alls. Det låter hemskt. Och att få i sig luftrörsvidgande under panik och inte kunna andas in är inte alls lätt. Det blir att få in honom i badrummet, på med duschen o skållhett vatten, sätta sig på golvet så han får andas in ångan, armarna upp och sen truga i luftrörsvidgande. E har inte samma hemska symtom o problem, men när hostan är så envis så är det jobbigt ändå.

På fredag ska jag iväg på tur bara under ett dygn dock. Ska bli roligt! Ser fram emot maten mest!

Nu ska jag glo teve i väntan på att S & N vaknar till lite så att jag kan ta ett varv med snabeldraken!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s