~Bara jag~

Vilken helg~

Varit fullt ös. Robin och Leon har varit här. Ätit god husmanskost, alla mina 4 yngsta har med dom påbörjat världens coolaste koja ”på utkiksplatsen”. Den kommer bli så häftig när den är klar. Jag följde upp dit i går kväll, men det var lite svårt att se något då det var bläcksvart ute och alla sprang runt med mobiler som lampor. Men det kommer bli magiskt!

Så idag har barnen varit ute hela dagen o lekt. Så skönt för dom.

Jag har sovit så dåligt, månen 🌕 jävlas med min sömn. Och ryggen är inte alls stark just nu. Varje morgon gör sjukt ont.

Nu, hoppas jag på en låååång dejt med John Blund och att han stannar vid min sida hela natten…

Godnatt 😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s