~Bara jag~

Negativ~

Antigen test klart! Negativ såklart! Trodde inget annat heller. Så nu har jag fått covid-beviset på negativt test, läkarutlåtande och reseintyg! Nu är allt klart!

Ska skjutsa mamma till SÖS och sjukgymnasten. Efter det väntar jag bara på att Apotea ska komma med min medicin och sedan blir det skutt skutt över till Catten och fixa det sista med Hälsodeklaration och skriva ut alla 4 intyg så vi har både i appen och papperskopior. Börjar få resfeber.. Jag är inte så förtjust i att flyga, men jag tror det kommer gå bra. Har laddat ner film o serier i Netflix appen så jag kan kolla offline. Och har bästa boken med mig, Saras & min flyg-kanin, block och penna! Så flygresan kommer att gå bra! Och tror de där 6 timmarna kommer rusa iväg. Så, GC– snart kommer jag! Ca 30 grader varmt där just nu och inget regn!! Ska bli skönt! Förlänga sommaren lite.

Imorse träffade jag husläkaren och ordnade med sjukskrivningen, remissen godkänd till PBM, Fk har godkänt min ansökan om oMv..

Just nu, med vardagslivet, känns det okej. Inför resan~ okej..

På fredag är det dags för ett sista avsked av Pappin.. Det kommer bli en ganska tuff dag med många känslor, men jag är glad att jag är med och får finnas där för min allra bästa vän, den största kärleken i mitt liv, min andra hälft= Tessa ♥️ Tillsammans fixar vi det här Bejb!

Nu ska jag åka mot SÖS!

Puss Hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s