~Bara jag~

Morbror~

Ditt minne är blått.. Precis som den vackraste rosen i världen ♥️

Åren går, och tiden läker inte alla sår, men livet blir lättare. Även om det är väldigt svårt. Jag tänker på dig varje dag. Du dyker upp i ett roligt minne, eller när jag ser färgen blå, i musiken som spelas på radion, du är alltid med mig. Saknaden är fortfarande enorm, men lättare att hantera när jag vet att du är omkring så många fina änglar där du är. Jag vet att du är i den eviga efterfesten, smärtfri och lycklig. Du skrattar högt, drar så dåliga skämt och har den där fina glimten i ögat som bara Du har!

Jag älskar dig Jonna! Vi ses en dag ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s