~Bara jag~

Ögongodis~

Jag är väl inte sådär super intresserad av OS, kan titta lite eller ”lyssna” när mamma & G tittar. Men idag hade jag fastnade jag framför tv och det var Diskus med herrar. Två svenska män som representerar vårt land. Och jag tycker det blev väldigt intressant. Jag fattar typ noll av själva ”sporten”, men FÖRSTA GÅNGEN JAG KOLLAR så tar båda svenskarna Guld & Silver i Diskus i OS 2021 i Tokyo! GRATTIS STÅHL & PETTERSON!!! Så grymt roligt!!

Sen har jag sett när det varit 100 meter Herrar, och det är ju som Lilla Julafton för mig.. Det är fantastiska PAKET på tv.. Det är en fröjd att se dessa män i tajta små byxor och det finns inte något som INTE syns!! Jag vet att jag framstår som värsta sexistiska människor, men det skiter jag i! OS fick en ny plats i mitt hjärta. Att titta på avstånd är ingen synd, det skadar ingen, men jäklar så det höjer pulsen o får mig att le..

🙏🏻Tack för tajta cykelbyxor på OS!!🙏🏻

Löpningen är nästan bland favoriten att titta på, då syns allt!

Grattis till Sverige för första Guldet och Silvret i Diskus! Vilka män vi har som representerar vårt land! I andra grenar är det många mindre och slankare deltagare, men i Diskus är det värsta stora manliga männen! Riktigt glädjande för ögat!

Så, nu fick jag skriva av mig om det här..

Tjo!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s