~Bara jag~

6/6-2021~

Idag ska man våga vifta med svenska flaggan & kanske sjungit Du gamla Du fria.. Men sånt görs ju inte. Sveriges är ett land där svenska flaggan anses vara rasistisk och sången lärs inte längre ut till dagens skolbarn. Jag minns med glädje skolavslutningarna i kyrkan, med massor av syrenblommor, tåg av skolbarn med svenskaflaggan o sen sjöngs Du gamla Du fria, Idas sommarvisa med många andra sånger inne i kyrkan. Det var så vackert. Och så fina minnen. Mina barn vet inte ens vilken sång jag menar när jag frågar och sjunger på den. Det är tråkigt.

Igår var en fantastisk dag. Vi hade premiär på att grilla. Vi grillade lax i foliepaket och marinerad fläskytterfilé. Hade gjort sötpotatis, potatis, palsternacka, morötter i ugn, ett riktigt vitlökssmör, inlagd gurka och picklad rödlök. Det vart riktigt gott. Kenta kom förbi och förgyllde kvällen med skratt. På dagen hade jag gjort en rabarber och jordgubbspaj, den blev väldigt bra den med. Vi satt ute på gården från ca 16-21. Vädret var perfekt. Avslutades i soffan framför en komedi och massa bubbelvatten.

Grillsparris i marinad
Min mamma
Grillen på G
Anders & Gösen
Här är jag, äntligen med lite färg på skinnet

Så igår var det då grillpremiär. Det blev så väldigt lyckat. Idag har nästan hela dagen spenderats på ballen och avslutade med ett glas rött hos C & lite skitsnack. Eventuellt kanske vi drar på en kryssning ihop 🙂 Behöver handla inför min 40 års dag såklart.

Just nu står min mamma och väsnas av bara fan i köket. Hon snackar högt o hon har vattnet rinnande, går igenom kylskåp och gud vet vad!!! Ett jävla liv är det.

Nationaldagen har iaf varit trevlig. Jag är nöjd. Imorgon ska jag hjälpa K med Wi-fi, och hans frisörbesök, lämna och hämta. Man gör vad man kan för en pensionär och dess vovve. Man får hjälpas åt i den mån man kan. Tycker jag.

Så, take care, Du vet aldrig vad som kommer härnäst..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s