~Bara jag~

Aprilväder deluxe~

Ena dagen snöstorm, andra snöblandat regn och senare hagel.. En dag sken solen så strålande vackert och värmde riktigt härligt.. För att kommande dygn bjuda på en mörkt grå himmel och hagelskurar.. Jävla aprilväder.. Trött på vädret som är så ostabilt. Mina läppar torkar sönder, huden blir torr och tråkig. Allt påverkas av vädret. Psyket är konstant trött och luddigt..

Har fått mig en riktig säng nu hem till mamma. Känns vansinnigt skönt att sova i en skön och ordentligt säng. Har fått i ordning lite ”mitt” och um här uppe på Gösta.. Börjar kännas mera hemma och fräscht.. Idag tog jag även tag i att byta ut mammas sängstomme. Hon fick ärva den vita, den vi hade för flera år sedan, och idag fick jag lite extra energi & bytte ut hennes gamla i furu till en vit och betydligt modernare. Blev riktigt bra.

Jag har känt mig förkyld i några dagar. Känner av lite i halsen och nästäppa. Tog såklart ett covid-test så jag vet om jag är safe eller smittsam..

Det har hänt så mycket skit den här veckan. Jag slutar aldrig att förvånas känns det som. Det blir bara sjukare och värre, det finns inget stopp någonstans. Kommer livet någonsin att bli som det varit? Eller är livet för alltid förändrat och förstört för all framtid? Känns som att hålet jag bor i bara blir djupare och mörkare. Jag känner inte så mycket, varken glädje eller sorg. Jag bara går på automatik.. Utan någon riktning, utan mål.

Jag kan bli så väldigt trött. Från ingenstans så känns det som att all luft bara går ur mig och jag vill bara sova. Sedan, när det är natt, då är sömnen som bortblåst. Då är det andra monster och demoner som upptar mitt huvud och då tillåts jag inte att sova.

Jag vill ha mitt vanliga liv tillbaka. Det liv där jag fortfarande kände glädje och stolthet, inte den här sjuka oron som äter upp mig. Jag vill ha min livsglädje tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s