~Härligt~

Bara måste-~

Att ge komplimanger. Att kunna ge av sig själv för att lyfta någon annan, det är en fantastisk egenskap som är ganska underskattad tycker jag. Och då menar jag inte att ge ”komplimanger” som hänger ihop med ironi eller ett oklart kroppsspråk. Utan att man vågar säga till en annan, och verkligen mena det, för att man vill lyfta och höja en annan människa, utan att kräva något tillbaka, det är något som är ganska sällsynt. Men jag vill dela med mig av några saker som skrivits till mig, som gjort mig paff och mållös, och jag brukar inte ha svårt för att prata, snarare tvärtom. Däremot är jag otroligt dålig på att Ta Emot komplimanger. Jag vill gärna inte ta in vad andra säger som är positivt. Jag tror många har det problemet, det är lättare att se/höra det negativa än att ta in det positiva! Jag undrar varför många gör så? Väljer att snappa upp och behålla det negativa som sker istället för att lägga fokus på det som är fint och vackert och positivt? Det är något alla borde försöka ändra på. Fokus på kärlek och glädje, bort med det elaka, mörka och tråkiga!

Jag har blivit så bortskämd med kärlek sista tiden. Speciellt från en mycket vacker människa jag kommit så nära på mycket kort tid. Hon betyder så mycket, och jag försöker vara tydlig med det, så hon ska förstå! Hon, är så jäkla grym på att höja mig, hon sparar inte in på att visa omtanke, hon är så himla genom snäll och värd det bästa av det bästa! Nej, det är inte någon flickvän, men en ”flick-vän”! En grym tjej. En riktig Diamant! Som mina närmaste vänner är! Riktiga ädelstenar! Hellre kvalitet än kvantitet!

Sen har jag även fått cred från oväntat håll, och det värmer så mycket. Jag bara ler när jag hör och läser ska ni veta!

Och så det inte blir några tråkiga missförstånd någonstans, jag har inte en ny relation, ingen av ovan skribenter är av penisbärar-folk, endast kvinnor, som om jag ens egentligen behöver förklara mig, men vill inte ge andra något att spekulera om.

Jag ska göra mitt yttersta för att bli bättre på att sprida kärlek och uppskattning vidare! Låta bra folk få veta att de är bra! De ska uppmärksammas!

Tack o ”nig”

/Jojjo, Hanna, Johejna, Mamma, Divan, Joso

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s