~Känslan idag~

Host harkel & tvi~

Uscha’mej så det dammade när jag öppnade bloggen. Har inte varit så aktiv här på länge.. Med andra ord har livetkommit emellan och jag har haft tankarna på annat håll.

Den 1 juli 2009 blev jag anställd som barnskötare inom Stockholm stad. Den 1 juli 2019 sa jag upp min anställning och blev ofrivilligt samtidigt som frivilligt arbetslös.

Idagspalten jag på min första arbetsintervju som nyutexaminerad undersköterska. Ska bli spännande och se vilken verksamhet som bedrivs och hoppas på att det passar mig och att jag passar avdelningen!

Efter intervjun ska vi hämta en kompis till Noel och sen bege oss ut till landet igen. Känns som att vädergudarna dock är emot oss, om man ska tro på väder-apparna jag har. Men men, skönt att koppla bort hjärnan lite från hem-miljön ändå.

Nu ska jag inta en stor kopp kaffe och sedan tänkte jag fejkapå-mig ett ansikte för att förhoppningsvis se lite fräsch ut på intervjun.

Så, ha det bäst nu och njut av den ledighet som du har kvar, om du inte redan börjat med arbete eller studier.. Eller njut av en förhoppningsvis lärorik höst!

Kramen, klappen och kyssen till Dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s