~Känslan idag~

2 veckor kvar~

Imorgon har halva tiden av min APL gått. Måste verkligen erkänna att tiden gått äckligt fort. Det kändes som att jag började där igår. Det är roligt. Jätte roligt! Oerhört lärorikt och intressant. Allt på både ont och gott kan man säga.

Dock ett tungt pass nu, fredag till tisdag.. Sen en dag vila innan ett kvällspass börjar. Har lärt mig den hårda vägen att min nya bästis heter Stödstrumpor! Och snygga är dom, inte alls tråkiga i utförandet som många kan vara. Jag älskar dom❣️

Nu är det dags att krypa till kojs, så jag ör pigg o alert, gärna innan kl 05.00.

Så… ta hand om er! Livet kan komma med många överraskningar, som är minst sagt oväntade.. Kärlek till er💙

Kram Usk-Divan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s