~Känslan idag~

Här sitter jag~

Dags för första mötet med min sjukgymnast som jag antagligen ska hänga med ett par ggr i månaden i ett par månader framöver! Hoppas verkligen på god kemi mellan oss. Kan lätt bli lite som ”grisen i säcken” när man bokar via 1177.. Å andra sidan är det väl bara byta om det inte fungerar mellan oss.

Så varför är jag här?

-Jo, först har vi det opererade diskbråcket, som hann med att förstöra nerver som är i fötterna och smalben. Sen har vi spänningshuvudvärken som är helt olidlig som går från nacke via halsryggen upp i bakhuvudet och runt pannan & tinningar. Sen visade senaste röntgen på att min ryggrad är trasig sen tonåren (vilket jag viste, men blir ledsen av att påminnas om varför), vilket inte går att ”fixa”, och att det finns ett begynnande diskbråck högre upp i bröstryggen, som man än så länge inte kan göra ett skit åt, utan nu med hjälp av sjukgymnast, kanske åtminstone smärtan kan mildras. Så jag inte behöver ha så himla ont eller behöva äta starka värktabletter.

Ja, så så ser det ut. Just nu. Får väl se vad för träning/övningar jag får. Det kan förhoppningsvis bara bli bättre iaf.. Eller?

Imorgon ska jag på studiebesök på museum med min klass och kolla på utställningen Djuret människan. Kanske det blir lättare att förstå funktion och sammanhang när man verkligen kan se inuti kroppen!

Snart min tur här!

Ha det bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s