~Känslan idag~

Full rulle~

Livet bokstavligen SPRINGER iväg!

Idag 28 augusti 2018 är det många händelser!

1- Sigge börjar dagis!!!

2- Rebeca fyller 13 år!!!

3- Vår kisse Tjejen lämnade oss för 1 år sedan!

Jag har kvällskurs idag. Har suttit hemma och pluggat Medicin idag! Inför provet den 3 september. Men min hjärna vill ej riktigt samarbeta. Den jiddrar, hittar på massa annat att göra förutom det jag bett den om!

Har stor skrivning (prov) i psykologi den 10 september och psykologi är så jäkla flummigt!! Freud associerar allt till det sexuella. Du ska analyser teorier, du ska kunna jämföra mellan kognitivt, behaviorismen, freud osv osv BLABLABLABLa!!!

Kan erkänna att psykologin är det sjukaste jag någonsin försökt att förstå mig på!! Behöver man vara pårökt för att förstå psykologi????

Gaaahh!!! Ångest deluxe just nu inför proven!!! Om jag klarar detta så kommer min självbild iaf förändras till det bättre!!! Jag kommer att inse att jag faktiskt är smart!!!!

Som sagt, OM jag fixar det,,,

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s