~Känslan idag~

Snart tillbaka i skolbänken~

Känns både skönt och lite vemodigt! Skönt att dra igång rutinerna, men tråkigt att behöva åka till vårt trånga hem. Sommartid vill man helst spendera utomhus när solen skiner!

Igår fixade jag Saras och mina naglar. Blev så fina så. Jag har haft naglar nästan hela denna sommar, ovant men så skönt. Vanligtvis brukar jag ju slarva med mina egna och prioritera andras, men nu har jag haft på mig själv oxå. Måste ju passa på, när jag är färdigutbildad som Uska kommer jag ej kunna bära naglar längre 🙈

Kräftfisket här på landet är i full gång. Går dock ganska trögt med fångsten. Inte lika stor utdelning av kräftor som tidigare år, men vi har några dagar på oss att få ihop några till. På lördag planeras kräftskivan och det kommer nog bli kul.

Sista dagarna här vädergudarna varit emot oss. Ena sekunden sol och nästa sekund så spöregnar det och blixtrar och dundrar. Jag har hittills kokat ca 80 kräftor. Får jag ihop lika många till så är jag ”hemma” sen.

Nä, nu fick ni en liten morgon blogg, ska avnjuta mitt kaffe i solen på altan och bara njuta av tystnaden när familjen sover!

Ha det bäst nu ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s