~Känslan idag~

Hej hej~

Vilken dag! Så fantastiskt med ☀️ och värme! Idag hann vi med att bada vid 13 tiden, jag och Noel plaskade ordentligt och han är så mallig med att simma ”utåt” med mig! Sen iväg till Willys i s-tälje för att handla litegrann. Tillbaka ute på landet så fixade jag och R ihop vinet jag fick av Jerry i present. Så nu står 25 liter vin som ska börja jäsa. Får hoppas på att vi gjorde allt rätt så det funkar den här ggn. Sen var det playan igen för mig, Noel, Max & Ebba. Sistnämnda är ju helt galen i vattnet. Hon har en badväst (ej flytväst) som hon har när vi badar från vår brygga och hon hoppar i från bryggan på det djupaste och flyter runt och sparkar och bara njuter. Så himla roligt. Sen låg vi 4 på altan och pratade och solade! Mysigt! Noel har lekt frisör med mitt hår och här är resultatet. Och här är mina 3 nakenfisar i hammocken och pratar massa strunt. Sigge & R låg i lillhuset och sov. Nu har R dragit igång matlagningen. Köttfärssås idag igen. Åt det igår och det var så jäkla gott! Så en favorit i repris :)Sara åkte hem idag med Attis. Hon skulle tvätta så hon passade på att åka med. Vi hämtar henne på torsdag för vi måste ändå hem och hämta kläder till begravningen på fredag. Saknar min Tutta så mycket! Just nu njuter jag så av att vara här på landet! Familjen, bad och vin på kvällen! Sen umgås vi ganska flitigt med Attis och barn så det är alltid något kul som händer. Igår körde vi femkamp på midsommarplatsen med dom. Häromkvällen lekte vi klappleken. Svärmor är i Junsele så det är lixom lite extra ledigt och semester nu. Vi träffar på folk hela tiden, Oscar med familj, Ellen med barn, Jonathan och familj, Attis och Co såklart, Liza & Daniel är här ute nu oxå. Landet rules! Aldrig tråkigt!Har fixat nya naglar igen! Och de blev så himla fina! Gjorde Saras igår oxå, fast med glitter på ringfingrarna och betydligt längre än mina 🙈Ska fixa Kerstins snart oxå. Attis fick häromkvällen nya klor. Nä, nu lite chill innan maten för sen kommer Attis med sina barn och vi ska dricka vin och spela spel 😃Ha det bäst! Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s