~Känslan idag~

Då var det dags~

Att packa ihop sig och dra till landet för midsommarfirande. Ska knåpa ihop material till lekarna på fredag :).

Har köpt ett nytt material till mina naglar och jäklars vad imponerad jag blev av kvaliteten. Lite acrylliknande material, sitter som berget och så lätt att arbeta med när jag väl fattade hur det funkade!

Ett set på mig tog ca 45-50 minuter att göra och jag behöver INTE hålla på med tippar! Japp, det är gelén som cirkulerar på Facebook och Instagram. Ska definitivt beställa hem flera olika färger.

Nu sitter jag bara och väntar in att mamma ska sluta jobba, sen ska hon hämta sin packning och sen oss. Sen bär det av. Ska stanna och handla i Södertälje oxå.

Ska bli underbart att träffa mina 3 små troll oxå! Nästan en vecka har gått sen jag kramade på dom senast!

Jag hoppas det blir en glad och trevlig midsommar! Det har en förmåga att bli massa sura miner och spänningar i luften och jag hoppas innerligt att det inte blir så! Jag har skolböckerna med för jag måste plugga inför provet på må dag 🤯🤯🤯

Nä, nu ska jag dricka mitt kaffe, beundra mina naglar och bara vänta på att klockan ska bli 14!!

Kram på Er!

Och ha en fantastisk Midsommar Alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s