~Känslan idag~

Perfekt väder~

För att vara ute och sola, kanske ta ett första dopp, grilla och hänga. Men istället för det, kan man som jag vara inomhus på ett äldreboende med sämsta ventilationen och helt stillastående luft som resulterar i ca 24-26 grader inomhus. Det är ju ett alternativ det oxå. Inte ett helt optimalt alternativ men ett nödvändigt ont! Det är ju i utbildningssyfte och jag vill bli så bra som möjligt på det jag ska göra.

Igår gick jag hem från jobbet. Det var så jäkla skönt. Fortfarande 19 grader men det var iaf inte ”stekhett” i luften! Kände mig nöjd med mig själv! Har tidiga dagar denna vecka fram till på torsdag, sen hår jag på ledigt fram till tisdag. På lördag drar jag och Tuttan till Ullared!!! Hon och jag, hotellnatt och hotellfrukost! Och S H O P P I N G!!! Kan det bli bättre????

Kan säga att stället jag arbetar på har sina up’s and down’s. Ibland känns allt så bra och allt funkar kanon. Men som alla yrken som domineras av kvinnor är överlag ganska otrevliga arbetsplatser. Finns mycket jag tycker sköts vidrigt, annat som får mitt hjärta att svämma över av stolthet och kärlek. Jag gör mitt yttersta varje sekund ihop med de äldre. Och jag får respons från dom och det är det enda som betyder något. Jag följer de riktlinjer som krävs för ett humanistiskt och värdigt levnadssätt. Men ibland blir jag mörkrädd! På riktigt, blir jag dement så hoppas jag att någon avlivar mig. Det är en hemsk sjukdom som verkligen förintar en människa på djupet. Demens är inte värdigt! Inte alls.

Idag blir jag dessutom gräsänka. R tar de 3 små och drar till landet. Blir skönt men väldigt tomt..

Hej Hopp!

2 reaktioner till “Perfekt väder~”

 1. Men åh vad härligt med Ullared!
  Säkert relativt bra datum att åka kan jag tänka mig 🙂

  Tänker på er väldigt mkt ang. Allt som har hänt och jag håller alla tummar och tår att det går bra!
  Jag vet att min bror tidigare varit sugen på att flytta och han har en stor 4:a tror jag. Men ni kanske inte vill bo i hagsätra!

  Ha superskoj på ullared iaf!
  Stor stor kram!!

  1. Vi har bott i Hagsätra och vill inte tillbaka. Vill inte just nu flytta barnen för långt inom samma kommun. Antingen flytta långt bort eller nära där vi bor. Men tack ändå.

   Jag hoppas Ullared blir bra. Hoppas Sara blir nöjd. Det är viktigast för mig 🙂

   Ha det fint!
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s