~Känslan idag~

Då var det dags~

Sara kom hem från skolan, helt matt o blek. Feber! Och snuva såklart. Hon får så jäkla ont i lederna när hon blir förkyld oxå. Tycker faktiskt lite synd om henne..

Måndag & tisdag hade jag skola. Tisdagen mellan 14-16.30. Väldigt ovant att ha eftermiddagslektion. Kände mig helt färdig när jag gick till tuben för att möta upp Sara. Har åkt tunnelbana den här veckan och Fy fan vad ont jag har i benet!! Smärtan jag hade innan är borta, en annan smärta nu. Benet är så otränat och svagt så det är skitläskigt. Rasade på landet i lördags, benet bara försvann under mig. Måste komma igång o träna igen. Gått upp allt i vikt som jag tränade bort förut. Väntar bara på att ärret ska sluta vara så jag kan få tillåtelse att gå ner i en bassäng.

Idag har jag pluggat typ halva dagen. Lämnat in sista skriftliga för Etiken till skolan. På måndag & onsdag har vi seminarium och mycket grupparbeten. Mera muntligt som vi blir bedömda på. Känns bra. Nästa vecka har jag då alltså gått i skolan i 10 veckar. Tänk att 2,5 månad redan gått på min väg till att ta Examen som Undersköterska. Lite häftigt faktiskt.

Jag börjar få ont i halsen 😢 Känns inte bra! Har ingen lust att bli sjuk nu. R har varit på landet med de 3 små sen i måndags. Varit väldigt skönt att få lugn o ro med skolarbeten och få umgås mer med Sara & Noel. Men visst saknar jag dom. Sjukt mycket ibland.

Ovant att kunna ha ljus på bordet, och att allt ligger r det ska när man kommer hem.

Så, nu ska jag försöka sova.

Puss puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s