~Känslan idag~

Hemma~

Jag gick inte till skolan igår. Kan säga att nervsmärtan i min högra höft & lår inte är att leka med. Mitt högra ben är så svagt att jag kan överhuvudtaget inte luta mig på det o lita på att det bär mig. Det är fruktansvärt läskigt. Jag är såklart sjukt rädd för att det här är men som jag kommer få dras med så länge jag lever. Att jag aldrig får tillbaka full styrka i benet. Jag får inte börja träna ännu så upp i vikt börjar jag gå igen oxå 😢 Om ca 3 veckor får jag återuppta vattengympan. Så just nu känns livet bara piss. Och på det ha ont och vara orolig för mitt ben. Suck!!!

Men kan ju skriva lite om i Lördags. Vi var ett gäng som skulle hålla i en möhippa för en vän, men ingenting blev som planerat då hennes blivande man hade svensexa på fredagen och försvann från svensexan och blev kraftigt misshandlad! Vill inte gå in mer på det än nödvändigt. Men vi tjejer gjorde vårt bästa för blivande bruden och visst blev det bra i slutänden. (Hoppas jag)

Jag fick mig iaf ett ”wake-up-call” och har nu noll förtroende för vissa människor. Jag ska lära mig att bli mer kritiskt när något verkar för bra! Jag kommer i fortsättningen hålla mitt avstånd, inte vara otrevlig, men heller inte tro för mycket på vissa människor. Om det verkar för bra för att vara sant då är det nog det oxå. Jag fick en ny vän dock, en riktigt trevlig tjej som jag tänker hålla kontakten med. Så jag ”vann” något den här kvällen oxå. Men att jag blev kränkt och otroligt besviken, chockad över hur elak man kan vara, det glömmer jag aldrig. Speciellt inte efter vad som hänt med Brudgummen natten innan. Att man då inte har mera i huvudet och ser till att hålla ihop, det får mig bara att ”stå och gapa” av förvåning. Men men, lesson learnd, nu vet jag hur jag ska bete mig i framtiden.

Igår gick åt till tårar för smärtan, ångest över 2 missade lektioner i skolan, och att överleva dagen/kvällen. Men som lite plåster på såren så fick jag min dator igår. Nu ska jag lära känna den sen kan jag arbeta mycket mera hemifrån. Det känns otroligt skönt!

Så, det var allt härifrån denna gång 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s