~Känslan idag~

Skit och pannkaka~

Blir så himla irriterad på mig själv. Har i flera dagar vetat att jag måste till apoteket och hämta ut melatonin, självklart kommer jag på idag vid 14.20, springer ner till apoteket, som såklart är stängt för ett det är röd dag. SKIT OXÅ!!!! Bara gå hem igen…

Nu tog jag 1,5 propavan och hoppas att den ska hjälpa mig med sömn inatt. Klockan är ju redan för mycket.. Och jag som verkligen vill vända tillbaka på dygnet. Jag hatar numera att vakna sent, dvs vid 10 tiden. Nu vill jag gärna vara uppe och ha ätit frukost innan klockan är 9.

Får väl chansa på att ställa klockan på 8 och hoppas jag känner mig så pass pigg att jag inte stänger av larmet.

Idag har vi haft tvättstugan. Men blev ingen mangling av lakan/påslakan idag. Jag hade ”oturen” att få hjälp. Låter säkert helt sjukt, men jag har vant mig vid att tvätta allt själv nu.

Usch, nu blev jag ju småhungrig oxå. Inte bra.

Måste nog lösa det problemet innan jag somnar 😂

Puss Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s