~Känslan idag~

Skumt~

Blogginlägget innan detta postade jag igår kväll, men nu när jag gick in för att skriva ett nytt inlägg, då har gårdagens inte ens postats?!? Skumt WordPress !! Skärpning på Er!

Idag har varit en dag full av ärenden & sysslor hit & dit! 

Max hade läkarbesök på vårdcentralen klockan 9.15. Det gick bra, han var så duktig och visade själv vart han har ont & vart det kan klia osv. Vår underbara husläkare skulle ringa och kolla med Barnläkare hur vi ska gå vidare med utredning. Jag har själv tid till vår läkare den 30/5 så hon skulle kolla försöka samla ihop all info tills dess så vi då får veta hur vi går vidare. 

Efter läkarbesöket ringde jag till folkis i västertorp & tur för oss så fanns det tid för Max redan idag kl 13.00. Så det vart hem, äta frukost, Max vilade lite & sen iväg till västertorp. Väl där så känner tandläkaren & klämmer, petar & skrapar. Tanden måste ut! Helst igår! Den är så trasig så det finns risk för infektion. Så efter massa bollande med 2 andra tandläkare om hur de ska göra och vilken form av lugnande de ska ge så bestämdes det att 8.30 imorgon ska vi dit igen och då dra ut tanden. Ska bli så skönt för Max del att kunna tugga ordentligt och att slippa ha ont. Nu är det oxå definitivt slut med flaska för hans del. Och nu kommer Ebba endast få en flaska per dygn och det är till natten. Den här jävla ersättningen & vällingen är en sockerfälla som förstör barns tänder! Så glad att Sigge inte äter på nätterna. Han äter på kvällen och sen på morgonen. Ska försöka helt avvänja honom vid flaska så mycket jag kan nu och börja med mat. Och ge vatten i flaska. Så nu har vi nog några gnälliga dagar framför oss med Ebba som inte kommer få flaska på dagarna. Men det skiter jag i! Nu är det ”flask-stopp”

När vi sen väl kom hem, pust, så började jag plocka lite, tvättade upp Sigges inovi-dyna till vagnen, rensade medicinskåpet i köket, det blev bara 2 soppåsar fulla med gamla mediciner och annat skit! Sanslöst att man inte kastar överbliven medicin direkt!

Nu vill gnällig kille ha min uppmärksamhet! Alltså Siggis!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s